spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesA mai explodat un pandur: Maxim!

    A mai explodat un pandur: Maxim!

    Pandurii propun jucători pe bandă rulantă: după Chiricheş sau Pintilii, urmează Maxim

    Cârcotaşii spun că Pandurii e rampă de lansare pentru Steaua. Orice jucător care explodează la Pandurii intră imediat în colimatorul Stelei. Iar evoluţia lui Alexandru Maxim în cele 10 minute jucate la naţională încununate cu un gol a făcut furori. Şi ce gol a dat Maxim. a luat mingea de la centrul terenului, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi apoi a finalizat. Un gol care cu siguranţă îi creşte preţul lui Maxim. Oricum, aşa cum ediţia noastră încă de acum ceva timp, Alexandru Maxim va fi următorul tun al pandurilor după ce i-am dat pe bani frumoşi la Steaua pe Gabi Matei, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii. Urmează şi Alexandru Maxim? Gorjenii nu au voie să ia mai puţin de un milion de euro pe acest tânăr jucător care efectiv în ultimul an de zile a explodat.

    Salt la naţională

    România are un nou idol: Alexandru Maxim. Joacă la Pandurii are 22 de ani şi a fost relansat în fotbalul mare de Petre Grigoraş. Acest tehnician l-a oprit după ce l-a văzut la probe 15 minute. „E fotbalist” a spus Grig. Şi dintr-un anonim refuzat de Rapid a ajuns fotbalist de naţională. Şi asta în doar un an de zile. Atât i-a trebuit lui Maxim să confirme că e super jucător. La Pandurii a demonstrat că are calităţi, acum a arătat şi la naţională chiar la meciul de debut. Evoluţia şi golul reuşit contra amărâţilor din Andorra face toţi banii. Efectiv Maxim a impresionat, iar laudele nu au contenit să vină. „Este un super jucător. Merită să joace în naţională”, a spus Mitică Dragomir. Şi fostul internaţional, Florin Răducioiu s-a îndrăgostit de pandur. „Mi-au plăcut Torje şi Maxim. Îmi plac jucătorii tineri, tehnici şi cu viteză”, a spus cel care marca goluri la foc automat pentru naţională în anii 90, Răducioiu.

    Gigi Becali îl vrea din iarnă

    Şi cum Gigi Becali şi-a propus să facă la Steaua o mică echipă naţională, Maxim nu poate lipsi din schemele patronului stelist. „Maxim e un jucător care trebuie să fie la Steaua. Dacă vom putea bine, dacă nu asta este. Maxim e fotbalist. Eu l-am văzut mai demult în câteva faze. Acum a confirmat. El a debutat în presiune şi a avut tupeu. A avut presiune pentru că a debutat. Dacă putem să rezolvăm treaba bine, dacă nu asta este. La iarnă discutăm. Ce rost are să vorbim acum de Maxim. Se interpretează, vine meciul cu ei, şi apar discuţii că Gigi Becali spune nu ştiu ce ca jucătorul să o lase mai moale” a declarat Gigi Becali.

    Preţul creşte

    Gorjenii o ţin pe a lor că jucătorul nu va pleca în această iar la Steaua. „Rămâne cum am stabilit. Nu pleacă nimeni până la vară”, a spus preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. Totuşi, dacă oferta va fi una extraordinară, atunci e posibil ca tranzacţia să se facă. În acest moment, cota de piaţă a lui Alexandru Maxim este de 1,3 milioane de euro potrivit siteului transfermarkt.de, o sumă frumoasă şi care le surâde oltenilor. „Nu facem noi cotele de piaţă. Deocamdată, Alexandru Maxim este jucătorul nostru, iar până la vară nu ne gândim la vreun transfer, aşa că nu putem vehicula nicio sumă e bani”, a mai spus Pârvulescu.

    „Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm. Mulţumesc întregului staff pentru că au avut încredere în mine. Dedic golul părinţilor mei şi familiei mele. A fost pentru prima dată când am jucat pe acest stadion superb, alături de un public excellent”, Alexandru Maxim

    Maxim a jucat bine. Nu l-am băgat titular pentru că nu a părut a fi determinat 100%. Aş fi vrut să-l bag la pauză, însă a trebuit să-l schimb pe Lobonţ, Victor Piţurcă, antrenor România

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: