spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertA patra victorie consecutivă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    A patra victorie consecutivă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a câştigat fără probleme partida cu CSM Miercurea Ciuc, penultima clasată, şi a ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga Naţională de Baschet. Gorjenii s-au impus cu 97-67, într-un meci din etapa a-10-a. Echipa din Târgu Jiu a reușit să câștige toate cele patru reprize: 25-15, 19-13, 27-14, 26-25.

    La partida desfășurată în Sala Sporturilor din Târgu Jiu au asistat 300 de spectatori.

    Ahmed Bashir, cel mai bun baschetbalist

    Antrenorul Jordanco Davitkov a început partida cu Troupe, Brandon Sly, Stefan Glogovac, Kevin Allen şi Octavian Ilie.

    Ahmed Bashir a înregistrat procentaje excelente şi a fost cel mai bun om al CSM Târgu Jiu. Americanul a înscris 27 de puncte. Bashir a avut 100% procentaj la aruncările de 2 puncte, cu 6 din 6, 75%  de la linia de libere şi 50% de la 3 puncte. Jucătorul american a mai strâns 7 recuperări şi 3 pase decisive. A înscris 27 de puncte şi a avut 35 la eficienţă.

    CSM Târgu Jiu a început partida în forță, reușind să conducă cu 11-0 prin punctele marcate de Stefan Glogovac și Brandon Sly. Echipa din Miercurea Ciuc nu a putut să aibă o replică pe măsură, iar meciul s-a desfășurat într-o singură direcție.

    Ahmed Bashir a spus că a fost unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon: „Astăzi am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre de până acum în acest sezon! Simt că, în acest moment, ca echipă, începem să construim acea chimie de echipă. Da! Cu siguranță cred că avem șanse mari să ajungem în play-off. Simt că avem toate piesele de care avem nevoie și dacă jucăm împreună așa cum am făcut astăzi, atunci doar cerul este limita. Vreau să adaug că m-am simțit minunat să avem fanii înapoi alături de noi. Le mulţumim pentru susţinere. Cu siguranță ne dau mai multă energie!“.

    „Vrem să continuăm seria victoriilor“

    Antrenorul pricipal, Jordanco Davitkov, a spus că își dorește ca jocul echipei se evolueze: „Am început bine meciul. Ne-am apărat bine încă din prima repriză și am creat o diferență destul de confortabilă, astfel că tot meciul am fost la conducere. Au revenit la un moment dat și s-a aflat aproape de noi, dar niciodată nu s-a pus problema câștigătoarei. Bashir a demonstrat că ne poate ajuta foarte mult. Este pregătit, în sfârșit, de joc. Nu este cel mai bun meci al nostru Putem să jucăm mult mai bine și ne pregătim pentru asta. Avem patru victorii consecutive, dar sperăm că continuăm pe un trend ascendent“.

    Energia ocupă în prezent locul 7, iar în etapa următoare întâlnește BCM Pitești, care vine după două eșecuri. „Am spus de la început că este o echipă nouă și avem nevoie de timp pentru a ne suda. Am început din ce în ce mai bine să ne cunoaștem de la meci la meci. O să urmeze un meci foarte greu la Pitești și vrem să continuăm seria victoriilor și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a realiza acest lucru. Sunt mulțumit de modul în care a evoluat echipa în ultimele două-trei săptămâni“, a mai precizat Jordanco Davitkov.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: