spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertA plecat şi Mledenciu de la Energia

    A plecat şi Mledenciu de la Energia

    Nu sunt în stare să facă transferuri, dar pierd jucători. Cam aceasta este situaţia la Energia în acest moment. Faptul că nu s-au stabilit exact datele noului Complex Energetic Oltenia, afectează direct şi sportul. La baschet avem un singur jucător legitimat, Louis Darby, în timp ce la handbal cei mai importanţi jucători şi-au terminat contractele cu oltenii. Colac peste pupăză, doi jucători au plecat deja, Andrei Păiuş la Bacău şi Răzvan Mledenciu la CSM Bucureşti.

    În derivă…

    Primul jucător care a plecat a fost Andrei Păiuş. Acesta a dat curs ofertei venită de la Bacău, aşa că a spus adio Energiei. Nici nu i-a fost greu fiind la final de contract cu echipa olteană. Acum, un alt jucător a ales să plece. Răzvan Mledenciu a acceptat oferta venită de la CSM Bucureşti, şi a plecat. Nu-l reţinea nimic la Energia, nu de alta dar şi suma de bani promisă era mai mică pe noul contract. Handbalistul avea 750 de euro contract pe lună, iar cineva din conducere a anunţat că nu vrea să ofere mai mult de 500 de euro.

    Andrieş e liber

    Din păcate, nici situaţia antrenorului Liviu Andrieş nu e clară. Astfel, tehnicianul şi-a terminat contractul cu Energia, iar până acum domnii conducători nu i-au fluturat prin faţă antrenorului nici un contract. În aceeaşi situaţie se află şi alţi jucători care şi-au terminat înţelegerile cu Energia, dar nu au primit nicio hârtie pe care să o semneze. Mazilu, Dragomir, Vali Popescu, Giotoiu şi Ilieş şi-au terminat contractele cu Energia şi pot pleca oriunde fără nicio problemă sau reţinere. Şi probabil, dacă vor primi oferte vor pleca…

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: