A treia înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

0
70

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a suferit o nouă înfrângere în Liga Națională de Baschet în fața formației CSO Voluntari, câștigătoarea Cupei României, scor 69-83. Meciul a fost, însă, mult mai echilibrat decât se așteptau mulți cunoscători. Tot timpul, CSM Târgu Jiu s-a menținut la o diferență de 10-12 puncte și chiar a reușit să se apropie la 7 puncte.

Victoria a fost adusă de către exactitate în aruncările de la distanță și semi distanță reușite de către jucătorii de la CSO Voluntari.

„Am făcut multe cadouri“

CSM a jucat mult mai bine față de meciurile precedente, pe bancă revenind și antrenorul Jordanco Davitkov, după ce a fost repaus medical. „Am avut energie în acest meci în apărare și acest lucru mă bucură, pentru că ne-am bătut și am avut o evoluție destul de bună. Problema a fost în atac, unde au fost multe recuperări, am dat mingile ușor. Jucăm bine 4-5 minute, rapid și cu agresivitate, după care două minute cedăm mingile foarte ușor, ca niște cadouri, iar Voluntari este o echipă serioasă care nu iartă așa ceva“.

Antrenorul Jordanco Davitkov a precizat că nu se aștepta la un debut spectaculos al lui Malik Morgan, dar se așteaptă să joace din ce în ce mai bine: „Este destul de dificil ca în 4-5 zile după ce un jucător să vină la o echipă să arăți tot ceea ce poți pe teren. Malik nu a jucat rău astăzi, nu a făcut nimic spectaculos, dar sper să joace mai bine de la meci la meci. programul este foarte dificil și urmează să întâlnim adversari foarte puternici în primele patru – cinci etape. În acest meci am jucat bine în apărare, dar este destul de dificil să aducem patru cinci jucători și să joace bine într-un termen așa de scurt“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here