spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertA venit vacanţa şi la handbal

    A venit vacanţa şi la handbal

    Energia a intrat de ieri în vacanţă până pe 10 iulie

    Echipa de handbal Energia Pandurii a terminat sezonul pe locul şase în Liga Naţională, iar în Cupa României nu au reuşit prea multe. Gorjenii au încercat să reediteze parcursul bun din ediţia trecută când au reuşit să se califice în cupele europene, însă acum din mai multe motive nu s-a mai reuşit un parcurs la fel de bun. „Am avut şi ghinioane cu acele accidentări. Multe probleme medicale, iar asta şi-a spus cuvântul pentru că la un moment dat variantele de pe banca de rezervă nu ne-au putut ajuta prea mult”, a comentat Liviu Andrieş.

    Energia fără energie pe final

    Chiar dacă sezonul s-a încheiat de aproape o săptămână, Liviu Andrieş a continuat să-şi cheme elevii la antrenamente. Au fost antrenamente uşoare în care mai mult s-a jucat fotbal decât handbal. „I-am mai ţinut pe băieţi să mai facem mişcare, însă gata le-am dat vacanţă”, a spus Andrieş. Aşa că de astăzi e prima zi de vacanţă la Energia. Şi în sport după ce se termină un sezon se trage linie. „A fost un campionat cu bune şi rele. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat, poate cu puţină şansă reuşeam mai multe, dar nu trebuie să-l mânui pe Dumnezeu. Aşa cum a mai spus am avut şi probleme de lot, accidentări grave care ne-au dat peste cap. Mai întâi s-a rupt Giotoiu, apoi au căzut Enache şi Mocanu, iar pe final şi Mazilu. Aceste absenţe au contat foarte mult. Dar, am strâns rândurile şi am încercat să ţinem steagul cât mai sus. Cu două etape înainte de finalul campionatului eram în grafic pentru calificarea în cupele europene, însă nemaiavând putere nu am reuşit să ţinem pasul cu adversarii. Asta a fost. În Cupă am ratat o şansă bună pentru că în eventualitatea în care ajungeam în semifinale puteam să ne calificăm în cupele europene. Dar, la fel, nu am mai avut forţă. Şi ce să le reproşez unor handbalişti care au jucat în toate meciurile? A apărut acea oboseală normală şi de aceea am ratat şansa de a ne califica din nou în Europa”, a comentat Liviu Andrieş.

    Viitor incert

    Neconstituirea Complexului Energetic Oltenia ţine în loc şi lucrurile la Energia. La ambele secţii. Astfel, până nu se stabileşte exact organigrama şi totul, nici bugetul la clubul Energia nu poate fi ştiut. Şi în loc să negocieze cu jucători, cei din conducerea clubului oltean aşteaptă veşti de la CEO. „Nu ştiu ce vom face. Avem jucători la final de contract, unul deja a plecat. Andrei Păiuş a dat curs ofertei venită de la Ştiinţa Bacău. Îi mulţumesc pentru ce-a făcut aici şi îi urez baftă mai departe. Mai avem şi alţi jucători, însă nu ştiu exact când vom semna cu ei”, a spus Andrieş. Este vorba de jucătorii: Giotoiu, Ilieş, Vali Popescu, Enache, Mazilu şi Dragomir, handbalişti care pot semna cu orice echipă îi vrea. „Şi noi îi vrem aici, au fost nişte discuţii dar nu ştiu dacă s-a ajuns la vreo înţelegere cu ei”, a spus Andrieş.

    Giotoiu dorit la Bacău

    Şeful secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu îşi doreşte ca în viitorul sezon lotul actual să fie păstrat, iar alţi doi – trei jucători să fie aduşi. „Vreau să-i păstrăm pe toţi şi să mai facem ceva mutări. Vrem nişte jucători pentru linia de nouă metri”, a comentat Popescu. Ei bine, în ultimele zile s-a vorbit şi de o altă mutare importantă, Paul Giotoiu la Ştiinţa Bacpău. Pivotul este liber de contract, iar dacă oltenii nu se grăbesc să-i prelungească înţelegerea îl vor pierde gratis pe jucător. „Am auzit şi eu, dar sper să nu fie aşa”, a spus Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: