spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAcelaşi obiectiv pentru Pandurii

    Acelaşi obiectiv pentru Pandurii

    Gorjenii vor să ocupe la finalul campionatului un loc între poziţiile 6 şi 10

    Anul trecut, pandurii a avut ca obiectiv clasarea în primele zece locuri ale Ligii 1. şi ţelul a fost îndeplinit, echipa ocupând locul şapte la finalul stagiunii. Acum, situaţia se repetă, şi după o analiză a situaţiei, gorjenii au stabilit că cel mai bine e să tragă tot la locurile 6-10. Obiectivul rămâne neschimbat.

    „Obiectiv normal şi realizabil”

    Aşa cum a promis în momentul în care a plecat la drum în pregătire, după cantonamente Grigoraş a stabilit şi obiectivele pentru campionatul viitor. „Mi-am propus să câştig cupa şi campionatul, dar, când m-am trezit, mi-am dat seama că visam… Realist vorbind, am avut o discuţie cu domnul preşedinte Condescu, cu domnul preşedinte executiv Pârvulescu, la care au participat şi patru jucători de la noi pe care i-am ales eu. Obiectivul nostru va fi ca şi cel de anul trecut, adică o clasare între locurile 6-10”, spune Petre Grigoraş.

    Antrenorul pandurilor ştie una şi bună, dacă echipa va ajunge mai sus va fi foarte bucuros. „Orice loc mai sus ar fi pentru noi mai mult decât senzaţional sau extraordinar. Este un obiectiv realist. Mă bucur că şi domnul Condescu a fost realist în ceea ce am vorbit despre obiectiv pentru că, foarte uşor, puteam să trecem pe hârtie clasarea în primele 5”, a mai punctat Grig. Ei bine, tehnicianul merge mai departe şi spune că ar vrea să termine sus în clasament, chiar să fie şi campion, însă trebuie să fii realist atunci când îţi fixezi un obiectiv. „Ne-am dori, acest lucru. Nu ştiu cine nu şi-ar dori să termine cât mai sus. Cred că sunt vreo 10 echipe care-şi doresc asta, dar trebuie să fim realişti, cu mintea limpede, să analizăm la rece, lotul de jucători, posibilităţile pe care le avem, adversarii pe care îi întâlnim şi până la urmă obiectivul nostru este unul normal, şi, din punctul meu de vedere, realizabil”, a mai spus Grig.

    Mai aşteaptă întăriri

    Tehnicianul oltenilor mai vrea întăriri la echipă. Mai are anumite posturi pe care doreşte să le dubleze, iar timp pejntru a face mutări mai este berechet. Mai mult de o lună de zile au la dispoziţie târgujienii să se decidă pe cine mai vor. „Perioada de transferări se termină prin septembrie, dacă va mai fi nevoie, şi sigur mai e nevoie de jucători pe anumite posturi, sperăm să le rezolvăm şi pe acestea. Suntem în discuţii cu 2-3 jucători. Pe ultima sută de metri se mai pot face unele modificări. Din punct de vedere al lotului pe care-l avem pentru primele etape nu se pune problema să nu avem jucători suficient de mulţi şi, cred eu, şi de valoroşi, pentru a începe cu dreptul campionatul”, a mai comentat Grigoraş. Una din ţinte a fost Marius Pena, însă atacantul de la Oţelul nu va mai veni la Pandurii. „Am vorbit şi zilele astea despre Pena, dar situaţia lor este una delicată, neavând dreptul de a transfera noi jucători e greu să se despartă de un jucător important cum este Pena, îi înţeleg şi eu pentru că şi eu aş fi făcut la fel, aşa că pista este, pentru moment, aproape închisă, spre regretul meu. Jucătorul a dorit să vină aici, eu am vrut, clubul Oţelul ar fi fost de acord în situaţia în care ar fi putut să facă transferuri, dar a căzut totul chiar dacă am avut speranţe până în ultima zi. Acum, mi-am cam pierdut speranţa că îl pot avea pe Marius Pena”, oftează Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: