spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAcţionarii de la Pandurii au decis! Jucătorii îşi vor primi un salariu

    Acţionarii de la Pandurii au decis! Jucătorii îşi vor primi un salariu

    Acţionarii Clubului Pandurii s-au întâlnit ieri pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă echipa. Tribunalul Gorj a admis cererea de insolvenţă, urmând ca astăzi să fie desemnat un administrator special. Cel mai important este faptul că acţionarii au promis că vor găsi resursele necesare pentru a achita un salariu restant jucătorilor, dar şi pentru ca echipa să efectueze deplasarea la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo.

    actionari-pandurii

    Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei în AGA Pandurilor, susţine că insolvenţa era singura soluţie pentru ca echipa să fie salvată. „Eu consider că prin AGA de astăzi (n.r. joi) s-au stabilit soluţii concrete prin care Clubul să îşi continue activitatea mai departe. Insolvenţa nu este o sperietoare. AGA de la Târgu-Jiu nu a făcut altceva decât să salveze Clubul pentru că situaţia financiară cerea acest lucru. Nu trebuie să ne speriem, sunt cluburi cu tradiţie, Dinamo, CFR Cluj, ASA Tg.Mureş, şi la Poli Iaşi sunt probleme din ce în ce mai mari şi probabil că şi alte echipe vor urma Pandurii Târgu-Jiu pentru a se duce în insolvenţă pentru că aceasta este situaţia din sportul românesc la ora actuală. Trebuie mai departe ca Parlamentul, Guvernul să găsească o soluţie în ceea ce priveşte legea sportului, legea prin care sportul să fie susţinut, să fie sponsorizat pentru că, altfel, sportul românesc va muri de tot”, a declarat Florin Cârciumaru, după şedinţa AGA de ieri.

    Salvarea vine de la Guvern

    Primarul municipiului este de părere că instalarea unui guvern politic ar putea schimba lucrurile la Pandurii, astfel încât CEO să reia finanţarea clubului de fotbal gorjean. „Eu îmi toată speranţa că, începând cu ianuarie 2017, prin venirea la conducerea ţării a unui guvern politic, lucrurile vor fi privite altfel de la Bucureşti către Complexul de la Târgu-Jiu şi că activitatea sportivă va fi susţinută în continuare şi prin susţinerea de către CEO, eu sunt sigur că situaţia de la Pandurii se va rezolva într-un timp scurt şi nu ne vom întinde cu acest plan de reorganizare pe 2-3 ani de zile. Cu actualul guvern nu avem nicio şansă”, spune Florin Cârciumaru.

    sediu-pandurii-headlinesÎn ciuda zvonurilor potrivit cărora Viorel David şi-ar retrage finanţarea, patronul firmei Artego şi-a arătat disponibilitatea de a rămâne în acționariatul clubului şi susţine că va sprijini echipa în continuare.

    Perioadă grea

    Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, spune că şi din punct de vedere sportiv, pentru Pandurii urmează o perioadă grea. „În şapte zile sunt trei meciuri importante şi pentru a gestiona această situaţie e nevoie de un suport real”, a declarat Răducan. La întrunirea acţionarilor de la Pandurii, Răducan le-a prezentat acestora trei probleme importante. „În primul rând, securizarea a ceea au de primit din urmă, mai ales că această insolvenţă este mai uşoară, ţinând cont de cuantumul datoriilor faţă de celelalte echipe din Liga I şi eu cred că putem face acest lucru. În al doilea rând este vorba de a plăti acest salariu care este extrem de important pentru a funcţiona în următoarea perioadă, iar punctul trei, o strategie coerentă ca să ne putem ţine de programul de reorganizare”, a declarat preşedintele Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: