spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAdiós España!

    Adiós España!

    Gorjenii au încheiat stagiul de pregătire din Spania şi sunt aproape gata de reluarea campionatului

    Gata şi cu cantonamentul. Pandurii sunt aproape gata de reluarea campionatului, şi chiar dacă mai este până la start încă vreo săptămână şi jumătate totul pare să fie pus la punct de către stafful tehnic al gorjenilor. Pregătirea din Spania a fost făcută conform planului creionat la începutul pregătirii, aşa că antrenorul Edi Iordănescu se declară mulţumit de modul cum s-au antrenat elevii lui. Delegaţia gorjeană a ajuns aseară în România, iar după două zile de pauză vor urma antrenamente la Târgu-Jiu în vederea pregătirii primului meci oficial, cel de vinerea viitoare cu ASA Tg. Mureş.

    sport-01-1

    Condiţii bune

    Antrenamente fizice, tactice dar şi patru meciuri amicale. De asta au avut parte fotbaliştii pandurilor în stagiul de pregătire din Spania. Condiţiile meteo au fost foarte bune, aşa că totul a decurs conform planului. „Atunci când vrei să scoţi maxim dintr-un lot, trebuie să îi oferi cele mai bune condiţii. Bineînţeles că nu plătim ca Chelsea sau ca Dinamo Moscova turneele de pregătire dar să ai două terenuri exclusive la dispoziţie non-stop, să ai cei mai buni adversari, să ai condiţii de recuperare foarte bune, cred că le poţi găsi pe toate aici la un loc în Spania şi cam acestea au fost motivele pentru care am venit aici”, a comentat Narcis Răducan, şeful pandurilor.

    Remiză în ultimul test

    În acest cantonament din Spania, gorjenii au avut parte şi de patru amicale tari cu echipe tari din Europa. Primele două teste au fost împotriva unor echipe din Germania, Karlsruhe SC, scor 0-1, apoi 1-2 cu TSV Munchen 1860. După aceste teste, gorjenii a trebuit să se despartă de patru jucători plecaţi la echipa naţională, Mihai Răduţ, Cristi Săpunaru, Ioan Hora dar şi Adrian Ropotan. Au urmat alte două amicale contra unor echipa mai puternice, echipe care sunt în top în campionatele unde evoluează. A fost 1-1 cu Sparta Praga, iar în ultimul test de verificare, oltenii au remizat şi cu Dinamo Moscova. Acest meci s-a jucat sâmbătă şi a fost ultimul din acest stagiu din Spania, scorul final fiind de 2-2. Gorjenii au deschis primii scorul prin Nistor, apoi vedetele lui Dinamo Moscova au întors scorul la 2-1 după golurile lui Pogrebnyak şi Kokorin. Pe final de meci, târgujienii au reuşit să egaleze prin Liviu Antal din penalti în minutul 86. În acest test de verificare, Edi Iordănescu a mizat pe următorii jucători: Stanca – Pleaşcă, Unguruşan, Vasco Fernandes, Acsinte –Piţian, Răuţă – Ciucur, Nistor, Nicoară – Wellington. În partea a doua a meciului au mai intrat: Mingote, Grecu, Trifu, Antal şi Erdei.

    Munteanu, exclus din lot

    Înaintea meciului cu Dinamo Moscova, Edi Iordănescu a luat o decizie radicală în privinţa unui jucător. Astfel, Vali Munteanu, fotbalist promovat de Edi Iordănescu în Liga 1 a fost exclus din lotul echipei gorjene pentru o perioadă nelimitată pentru că nu nu s-a supus programului stabilit de stafful tehnic. „Nu există toleranţă faţă de actele de indisciplină indiferent de numele jucătorului, iar cine nu se adaptează modului de lucru impus de către Edi Iordănescu se autoelimină. Analizăm în perioada următoare ce decizie vom lua în privinţa lui Valentin Munteanu”, a declarat Narcis Răducan pe siteul pandurilor.

    Rezultatele pandurilor în Spania:
    Pandurii – Karlsruhe SC 0-1
    Pandurii – TSV Munchen 1860 1-2 (Andrei Piţian 90)
    Pandurii – Sparta Praga 1-1 (Wellingion 17)
    Pandurii – Dinamo Moscova 2-2 (Nistor 8, Antal 85)

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: