spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAdrian Chiruț spune: „Sunt sigur că vom face treabă bună”

    Adrian Chiruț spune: „Sunt sigur că vom face treabă bună”

     

    sport-02-BBEchipa de handbal Energia a adus 12 jucători în echipă, unii experimentați și cu poftă de-a face performanță. Unul dintre jucătorii cheie din angrenajul Energiei va fi Adrian Chiruț, handbalist care a lăsat Dinamo pentru Energia cu gândul de a face performanță. „A fost o decizie de familie având și doi copii. Am lăsat Bucureștiul, a fost o alegere de oraș. Am discutat și cu ceilalți colegi”, spune Chiruț. 

    Energia ca Suceava

    A impresionat la Dinamo, iar acum a venit să facă o impresie bună și la Energia. „Am încheiat doi ani de contract cu Dinamo și am ales să vin aici din mai multe puncte de vedere. Sper să fac totul aici cum am făcut și la celelalte echipe la care am jucat. Și faptul că Energia de acum îmi aduce aminte de Suceava care câștiga Cupa Challenge m-a făcut să aleg Târgu Jiul. Echipa din Târgu Jiu o știu din fiecare an de Liga Națională că a fost OK din toate punctele de vedere. Ce s-a întâmplat anul trecut sunt mici probleme de performanță cu care orice club se mai confruntă. Din ce am vorbit cu oamenii de aici, cu domnul președinte, am înțeles că se va face o treabă bună”, spune Chiruț. 

    Crede în proiectul Energia

    Handbalistul a semnat un contract pe doi ani cu gruparea olteană, o echipă care așa cum anunțam încă din ediția de ieri este una 100% românească. „Îmi place ideea de echipă românească, bineînțeles că se poate face performanță și doar cu jucători români, de ce nu?… Am avut foarte mulți colegi străini la Dinamo, unii dintre ei au demonstrat valoarea, dar în mare parte nu. La noi în țară se vede doar cât de greu plecăm noi afară, Eu cred că așa ar trebui să fie și pentru cei care vin. Cu echipe cu jucători români putem crește și noi ca echipă națională”, a mai spus Chiruț. 

    „Vom face treabă bună”

    Legat de ambițiile personale dar și cele ale echipei, jucătorul este adeptul pașilor mărunți, așa că nu vrea să se arunce în afirmații prea optimiste. „Eu sper ca în această perioadă să ne îndeplinim obiectivul, chiar din primul an, conducerea să aibă parcursul pe care și-l dorește. Asta înseamnă performanță, să pornești cu un obiectiv și să-l și îndeplinești. Despre trofee?… Vom vedea. Eu sunt sigur că cu echipa pe care o vom avea vom face treabă bună”, a mai spus Chiruț. 

    Întrebat de public, handbalistul spune că la Târgu-Jiu sunt destul de mulți iubitori de handbal. „Eu când am jucat aici, sala a fost plină. Nu știu ce s-a întâmplat cu suporterii echipei, dar eu sper să vină spectatorii pentru că avem nevoie de ei. Prin jocurile noastre îi putem aduce. Putem începe cu meciurile amicale, prin rezultatele și jocul nostru”, a încheiat Chiruț. 

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: