spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAduc atacant şi cedează un fundaş!

    Aduc atacant şi cedează un fundaş!

    Târgujienii sunt aproape de a aduce un atacant plătit să marcheze dar şi să cedeze un fundaş în Ucraina

    Cei de la Pandurii sunt în discuţii avansate cu un atacant în care Petre Grigoraş îşi pune mari speranţe că va rupe plasele porţilor adverse. Deşi nu vor să-i anunţe numele, tot mai multe indicii duc spre vârful Oţelului Galaţi, Marius Pena, jucător pe care Grig îl ştie foarte bine din perioada petrecută la Oţelul Galaţi. Transferul nu a fost încă perfectat, şi are şanse să se facă până la finalul săptămânii viitoare. Până atunci, gorjenii se mai pot mişca pe piaţa de transferuri, nu la achiziţii ci la vânzări. Alexandre Cardoso are şanse tot mai mari să plece de la Pandurii cu destinaţia Ucraina.

    Cât cer pe brazilian?

    Dezmint că ar exista un interes ferm din partea cuiva pentru Cardoso, dar situaţia nu e chiar aşa. Brazilianul pandurilor e tot mai dorit la echipa Volyn Lutsk, aceeaşi pistă de care se vorbea şi în urmă cu o lună de zile. Ei bine, ucrainienii s-au retras pentru o perioadă din cursa pentru achiziţionarea lui Cardoso, iar în ultimul timp au revenit la pista Pandurii. Discuţiile ar fi tot mai insistente, gorjenii spun că nu e nimic clar, secretomania fiind la ea acasă la Pandurii. „Nu există nicio ofertă clară pentru Cardoso. ce să spun altceva? El este jucătorul nostru, a fost cu noi în cantonament şi s-a pregătit bine. Va face parte din lot şi pentru cantonamentul din Austria”, spune preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Totuşi, săptămâna viitoare discuţiile vor avansa, mutarea putând fi făcută chiar până la plecarea pandurilor în Austria. Oricum, săptămâna viitoare se vor lămuri multe, negocierile cele mai dure dându-se la suma de bani. Gorjenii nu concep să-l dea pe Cardoso pe o sumă mai mică de 300 de mii de euro, în timp ce ucrainienii nu sunt dispuşi să arunce cu bani.

    Cardoso sfătuit să plece

    Primul care a anunţat că ar fi benefică o schimbare a aerului pentru Cardoso a fost Petre Grigoraş. Tehnicianul a spus că a greşit atunci când l-a mutat pe jucător pe mai multe posturi, iar acum nu-l ia în calcul pe brazilian decât pentru un singur post, cel de fundaş stânga.

    Îşi caută vârful

    Gorjenii sunt aproape de a aduce un atacant român în vârstă de 27 de ani. Acesta este posibil să fie oţelarul Marius Pena, atacant pe care Grig îl vrea la Târgu-Jiu. „Cu jucătorul ne-am înţeles deja, a mai rămas ca şi clubul să îşi dea acordul de transfer pentru că încă mai are un an de contract cu echipa lui”, a comentat Grig. Pentru acest atacant, târgujienii ar urma să achite 150 de mii de euro, acesta fiind cel mai scump transfer de când a venit Grig la Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: