spot_img
6.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAfară din cupa româniei

    Afară din cupa româniei

    Gorjenii au fost eliminaţi din sferturile Cupei României

    Rapid: Coman – Creţu, M. Antonio, Oros, Bozovic – N. Grigore, Alexa, Herea – Roman (77 Teixeira), Pancu (47 Grigorie), Deac (90 Sburlea). Antrenor: Răzvan Lucescu

    Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiricheş, A. Vlad (85 A. Grigoraş) – Voiculeţ, Nistor (34 Lemnaru), Pintilii – Maxim, Batin, Cardoso (83 Cristea).

    Antrenor: Petre Grigoraş
    Au arbitrat: Cristi Balaj – Eduard Dumitrescu, A. Onita
    Cartonaşe galbene: Deac (3), Roman (74) / Voiculeţ (40)
    Spectatori: 3.000

    Pandurii a părăsit Cupa României după ce a pierdut în Giuleşti contra Rapidului cu 2-0. Bucureştenii şi-au luat revanşa după umilinţa din campionat când au fost umiliţi la Târgu-Jiu când au pierdut cu 3-0 de o echipă a pandurilor care a jucat fotbal. Acum, în Cupa României, Pandurii nu a ţinut ritmul şi a cedat în faţa unui Rapid dornic de revanşă.

    Executaţi în repriza a doua

    În prima repriză a meciului din Giuleşti nu s-a văzut o diferenţă între o echipă cu pretenţii la titlu, Rapid, şi una care se bate pentru primele 10 locuri, Pandurii. Trupa lui Răzvan Lucescu a avut o superioritate superficială fără a pune în pericol tabela de marcaj. Prima echipă care a avut şansa golului a fost Pandurii, dar Batin din 6 metri din lateral a tras pe lângă poartă. Gazdele au reacţionat prin Pancu, dar mingea trimisă cu capul de atacantul rapidist a fost reţinută de Mingote. Acelaşi portar a mai scos o minge trimisă spre poarta pandurilor de Cardoso, Mingote evitând un autogol de zile mari.
    Debutul de meci a fost presărat de intrări dure ale jucătorilor gazdă care din dorinţa de a-i face pe olteni să se teamă au băgat „materiale la greu”, Rusu ieşind cel mai şifonat cu capul spart după ce Deac l-a trimis în panoul de reclame de pe marginea terenului. Mai mult, giuleştenii au avut intrări dure care trebuiau taxate cu cel puţin un cartonaş roşu.

    Până la pauză nu s-au mai întâmplat prea multe, doar un penalti neacordat de Cristi Balaj care nu a văzut faultul în careu al lui Chiricheş la Nicolae Grigore pe final de repriză. Apoi, după pauză gorjenii au căzut. Gazdele au presat mai mult, au alergat şi au pus mari probleme apărării oaspeţilor. În minutul 58 a picat golul. Deac a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a căzut în careu şi atins de Marcos Antonio a intrat în poarta lui Mingote. Oaspeţii au avut reacţie târziu, Batin a reluat cu capul pe lângă buturile adverse, iar Lemnaru a şutat de la 16 metri dar portarul rapidist a scos de sub bară. Şi când părea că situaţia s-ar putea îndrepta, gorjenii au primit lovitura de graţie, Ştefan Grigorie marcând cu un şut din 16 metri. Era 2-0 în minutul 80 şi deja se ştia echipa calificată mai departe în Cupa României, Rapidul intrând în careul de aşi al competiţiei surpriză. Degeaba a ratat pe final Batin singur cu poarta goală, pentru că giuleştenii au obţinut o calificare meritată mai departe.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: