spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAlba neagra cu bunurile de la Pandurii scoase la vânzare de ANAF

    Alba neagra cu bunurile de la Pandurii scoase la vânzare de ANAF

    După ce ANAF a publicat lista cu bunurile Clubului Pandurii ce urmează a fi scoase la licitaţie, au apărut şi primele reacţii. Oficialii de la Pandurii susţin că acest lucru nu poate fi posibil, atâta timp cât a fost demarată procedura insolvenţei. Datoriile pe care clubul gorjean le înregistrează la ANAF se ridică la peste 1 milion de euro.

    anaf-1anaf-2anaf-3

     
     
     
     
     
     

    Deşi există un document oficial remis de reprezentanţii ANAF, Aurel Popescu, membru în Consiliul de Administrație al clubului de fotbal, a declarat că aceste informaţii nu sunt decât speculaţii. „Eu cred că sunt doar speculaţii şi nişte dezinformări pentru că odată cu deschiderea procedurii de insolvenţă, trebuie urmărite fazele pe care le presupune această procedură. Nu cred că cineva şi-ar permite în acest moment decât dacă aceste bunuri care se vehiculează pe piaţă că ar fi scoase la vânzare au fost scoase înainte de intrarea în insolvenţă. După intrarea în insolvenţă, acest lucru nu ar fi în niciun caz posibil”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu, pentru un post de radio local.

    Declaraţiile acestuia sunt întărite şi de către preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu. „După data de 19 octombrie, în momentul în care instanţa s-a pronunţat în ceea ce priveşte intrarea în insolvenţă, dacă s-au făcut demersuri pentru executarea silită a unor bunuri din patrimoniul clubului, toate acestea se vor suspenda pentru că există protecţia juridică a Legii 85, care arată în mod clar în timpul procedurii de insolvenţă, toate executările silite, toate blocările de conturi se suspendă pentru că altfel nu ar mai avea rost activitatea administratorului judiciar care trebuie să găsească resursele pentru viitor şi modul de reorganizare, încât să fie plătiţi creditorii privilegiaţi pentru că ANAF este unul dintre creditorii privilegiaţi”, a declarat Cosmin Popescu.

    Pe lista bunurilor scoase la vânzare prin licitaţie se află autocarele echipei, iarba sintetică, sediul centrului de copii şi juniori, mai multe autoturisme şi chiar un teren arabil în suprafaţă de peste 20 de mii de mp.

    Clubul gorjean traversează cea mai grea perioadă din istorie. Pandurii a intrat în insolvenţă, iar jucătorii sunt neplătiţi de luni bune. Acţionarii au promis încă dinaintea meciului cu Dinamo că vor plăti un salariu restant, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: