spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Am arătat că suntem o echipă bună"

    „Am arătat că suntem o echipă bună”

    Cosmin Băcilă e unul din cei mai importanţi jucători ai pandurilor. Mijlocaşul dreapta a făcut o scurtă analiză a sezonului recent încheiat, opinia lui fiind aceea că echipa noastră chiar s-a descurcat bine în acest campionat.

    Reporter: Cosmine, cum cataloghezi evoluţia echipei în acest campionat?
    Cosmin Băcilă: Am jucat foarte bine în unele meciuri. Am arătat că suntem o echipă bună, am fost uniţi şi asta ne-a ajutat să ne îndeplinim obiectivul. N-am fi meritat să retrogradăm pentru că am şi jucat un fotbal bun.
    Rep.: Locul 13 e cel meritat?
    C.B.: Eu cred că trebuia să fim mai sus în clasament. Nu ştiu pe ce poziţie, însă s-a văzut că am jucat un fotbal bun şi plăcut ochiului.
    Rep.: Care e cea mai urâtă amintire din acest sezon?
    C.B.: Cel mai urât moment al campionatului? Da, e clar, meciul cu Rapid. Dacă nu eram eliminat cred că nu pierdeam acel meci. Am fost eliminat pe nedrept, însă ce mai putem face?
    Rep.: Dar cea mai frumoasă amintire?
    C.B.: Momente frumoase au fost mai multe. Orice reuşită a echipei este un moment bun pentru orice jucător, aşa că nu pot să fiu decât bucuros de jocul arătat de noi.
    Rep.: Ce notă îţi dai pentru evoluţia din acest campionat?
    C.B.: Evaluarea sezonului meu o puteţi face voi presa alături de antrenor. Nu vorbesc prea mult despre jocul meu. Per ansamblu cred că am avut o evoluţie bună.
    Rep.: Ce obiectiv e realizabil în sezonul viitor?
    C.B.: Obiectivele vor fi fixate de conducere. Eu îmi doresc să terminăm cât mai sus, asta e clar, dar nu depinde doar de ce vreau eu sau alt coleg. Vedem ce va stabili clubul, pe ce politică se va merge şi vom juca pentru a ne îndeplini obiectivul. Acum sunt la relaxare.
    Rep.: Cum îţi petreci vacanţa?
    C.B.: Sunt în Spania. Chiar acum sunt pe stadionul Barcelonei, pe Nou Camp. E nebunie ce e aici. E de vis. Nu am cuvinte. Stadionul acesta nu e deloc ca cel pe care-l vezi la televizor.
    Rep.: Adică?
    C.B.: Păi au luat Cupa Campionilor şi vă daţi seama că toată lumea e fericită. E încă sărbătoare aici deşi au trecut două zile de la acea finală. E spectacol, te face să te îndrăgosteşti de nebunia asta de aici. Chiar mă bucur că am ajuns să văd ce e aici, stadionul, terenul sau sala de trofee.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: