spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Am avut mare ghinion la Pandurii"

    „Am avut mare ghinion la Pandurii”

    Antrenorul Sorin Cârţu este istorie pentru Pandurii. Acest tehnician şi-a pus amprenta pe istoria pandurilor în Liga 1, activând până în vară la Târgu-Jiu. Totuşi, momentul retrogradării îl doare şi acum pe antrenorul care recent a condus CFR-ul în Champions League. Marţi după-amiaza, Sorinaccio a acceptat să vorbească despre Pandurii, echipă pe care o vede şi la anul în prima ligă. Tehnicianul n-a ezitat să vorbească şi despre experienţa de la Târgu-Jiu, considerată drept una ghinionistă.

    Reporter: Domnule Cârţu, ce spuneţi de jocul echipei Pandurii?
    Sorin Cârţu: Mi-a plăcut echipa cum s-a mişcat. Chiar am urmărit jocurile voastre şi pot spune că v-aţi mişcat bine. Sunteţi pe drumul cel bun.
    Rep.: Adică?
    S.C.: Păi, în primul rând, în vară a fost întinerită echipa. Şi cu ce jucători. Aceştia care au venit de la Internaţional sunt tineri, buni şi dornici să joace fotbal. Sunt câţiva foarte buni de care am auzit că s-au interesat unele echipe. Lotul este mult mai dinamic, sunt altfel de jucători decât cei pe care îi aveam eu acolo.
    Rep.: Ce jucători vă plac?
    S.C: Dacă ţii minte, când am fost eu la Târgu-Jiu am cerut unii jucători care jucau la Internaţional. Pe Băcilă sau Voiculeţ i-am vrut la Pandurii, îmi plăceau mult dar nu i-am putut aduce. Sunt piese de fotbalişti. Acum îmi mai plac Matei şi Chiricheş, jucători buni care pot creşte şi ajunge la echipe mari. Acum nu ştiu care este politica clubului, dar lotul este dinamic şi valoros.
    Rep.: Despre antrenorul Grigoraş ce spuneţi?
    S.C.: Grigoraş e antrenor bun. E şi băiat bun, nu văd de ce n-ar face treabă bună acolo. E meseriaş, ştie fotbal şi asta vă ajută mult. Cred că aţi ales bine când l-aţi adus.
    Rep.: Cum catalogaţi perioada petrecută de dumneavoastră la Târgu-Jiu?
    S.C.: Dezgropăm morţii? Cum să fie, ştiţi exact ce s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere am avut ghinion mare. Păi, am retrogradat, dar cred că după un concurs mare de împrejurări. Am mai spus-o unui ziarist de la Bucureşti. La Mediaş, Popete şi-a dat autogol. Apoi am venit acasă şi am făcut egal cu Iaşiul când Viveiros a marcat prin minutul 92, după vreo doi ani de jucat în România, timp în care nu înscrisese niciodată. Apoi, în Giuleşti, am pierdut în minutul 88. Astea sunt câteva exemple. Ce mai pot spune? A fost curat ghinion. Dar viaţa merge înainte şi am trecut peste acel an. Să nu trăim în trecut!
    Rep.: Bun, atunci, scapă Pandurii?
    S.C.: Da. Sigur. Eu aşa zic. La modul cum s-a mişcat echipa cu Grigoraş sunt sigur că veţi scăpa. Eu chiar merg mai departe şi spun că se va repeta acel prim an al meu la Târgu-Jiu când, cu şapte etape înainte de finalul campionatului, eram salvaţi. Eu nu cred că ar trebui să aveţi emoţii, veţi rămâne în Liga 1.

    A consemnat C. BRUJAN

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: