spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAm câştigat şi când am jucat prost !

    Am câştigat şi când am jucat prost !

    Petre Grigoraş sincer: „Sunt nemulţumit de cum am jucat în Cupă, sper să nu jucăm aşa şi la Bucureşti”

    Petre Grigoraş e genul de antrenor care spune lucrurilor pe nume. Atunci când ai lui joacă prost o spune fără ocolişuri, când greşeşte recunoaşte erorile iar când echipa joacă bine îşi laudă elevii. Adică este un antrenor normal nu ca cei care au trecut până acum pe la Târgu-Jiu şi care dădeau vina ba pe teren, ba pe ghinion sau ba pe arbitrii. Acum totul e schimbat, iar gândirea sănătoasă a lui Grig ajută la creşterea performanţei sportive. Faptul că e sincer îl face pe Grigoraş un personaj apreciat de toată lumea.

    S-a dat vinovat !

    După meciul cu FC Braşov, Grig a avut puterea să vină în faţa presei şi public să spună ceea ce a văzut. „N-am fi meritat să mergem mai departe, mai ales că am jucat din minutul 27 cu un om în plus, iar între timp a mai fost eliminat un adversar. Un meci foarte slab din partea noastră. Întreaga responsabilitate este a mea pentru că, din păcate, am fost total neinspirat cu cele trei schimbări. Eu sunt principalul vinovat, dar până la urmă e bine că am trecut mai departe în cupă. Şchiopătând puţin, cu capetele plecate, dar e o calificare. Rămâne un semn de întrebare pentru viitor. Nu am putut să tranşăm calificarea în 90 de minute, chiar puteam să pierdem. FC Braşov e de felicitat pentru atitudine, pentru jocul prestat. Sincer, ei meritau să meargă mai departe”, a declarat Grigoraş.

    Iritat de faptul că echipa lui a făcut un meci prost, Grigoraş speră ca erorile din Cupă să nu se repete şi în campionat. „Poate am ajuns şi noi la un moment când echipa a căzut puţin. E o lecţie că poţi să joci şi cu trei oameni în plus şi dacă nu respecţi anumite reguli fotbalul te pedepseşte. Din păcate, prea puţini au fost jucătorii care au evoluat la un nivel foarte ridicat. Mulţi au fost şterşi şi datorită adversarului şi lejerităţii cu care s-a tratat jocul. Singurul lucru pe care pot să-l spun e bine că am trecut mai departe”, a mai spus Grigoraş. acesta chiar este convins că elevii lui vor învăţa din jocul prost. „Sunt convins că cu totul altfel va fi următoarea partidă din campionat. Ştim că atunci când îţi lipsesc jucători determinanţi în echipă cu greu îi putem înlocui. Poate şi astfel de întâlniri îţi arată slăbiciunile şi ai posibilitatea să le îndrepţi. Dacă la meciul cu Mediaş am jucat prost şi am câştigat am zis că suntem o echipă aproape puternică. De data asta nu cred că putem folosi aceeaşi expresie. Nu am arătat ca o echipă puternică. Mi s-a părut că am jucat mai bine când am fost la egalitate numerică”, a mai adăugat Grig.

    Şi Cupa e un obiectiv

    Anul trecut, Grigoraş punea campionatul pe primul loc. Şi acum face la fel, însă nu va mai repeta strategia din sezonul precedent când în Cupă a trimis o echipă secundă. „Cupa României nu a fost un obiectiv prioritar. Vom trata fiecare partidă cu seriozitate, dar nu a fost simplu. Indiferent cu ce adversar vom evolua voi introduce cei mai în formă jucători. Campionatul este prioritar, asta nu înseamnă că cupa nu o băgăm în seamă. Nu mai contează ce adversar va fi. Am impresia că tot cu cap de serie va fi Ca să nu se întâlnească Steaua cu Dinamo va fi cap de serie probabil şi în semifinale. Normal că vom întâlni un adversar mult mai puternic, că am fost clasaţi unde am fost clasaţi”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: