6.2 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Sport "Am jucat prea puţin la Pandurii"

„Am jucat prea puţin la Pandurii”

- Advertisement -

La începutul sezonului de toamnă, oficialii echipei de fotbal Pandurii au decis să renunţe la Vali Lemnaru. Acest jucător a fost cedat mai mult gratuit la Universitatea Cluj din dorinţa mai mult de a scăpa de el. Ei bine, gorjenii s-au cam păcălit, şi asta pentru că Vali Lemnaru a renăscut sub tricoul alb-negru.

Frustrat pe gorjeni

Mulţi au spus de Vali Lemnaru că este un jucător terminat. Şi nu e deloc aşa. „La Cluj am primit minute să evoluez. Antrenorii mi-au dat încredere. La Pandurii am jucat foarte puţin. Când joci etapă de etapă e uşor să marchezi. Ştiam că nu sunt aşa slab sau terminat, cum credeau unii. Mulţi au spus că sunt indolent, dar sunt doar un jucător de execuţie. Pentru mine a fost un pas în faţă venirea la “U” Cluj. N-am nimic de demonstrat nimănui. Le urez mult succes celor de la Pandurii”, a declarat Vali Lemnaru.

Vroia în Europa

Tot atacantul care a părăsit Pandurii are şi regrete. „Singurul meu regret e că n-am reuşit să joc în Europa League. Mi-ar fi plăcut să joc contra Fiorentinei. A fost o durere pentru mine, dar asta este. Până în vară nu mă voi gândi decât la “U” Cluj. E posibil să ajung golgheter în Liga I şi de la Universitatea. În primul rând îmi doresc însă să salvăm echipa. O să dau 200 la 100 pentru asta”, a mai spus Lemnaru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente