spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Am jucat prea puţin la Pandurii"

    „Am jucat prea puţin la Pandurii”

    La începutul sezonului de toamnă, oficialii echipei de fotbal Pandurii au decis să renunţe la Vali Lemnaru. Acest jucător a fost cedat mai mult gratuit la Universitatea Cluj din dorinţa mai mult de a scăpa de el. Ei bine, gorjenii s-au cam păcălit, şi asta pentru că Vali Lemnaru a renăscut sub tricoul alb-negru.

    Frustrat pe gorjeni

    Mulţi au spus de Vali Lemnaru că este un jucător terminat. Şi nu e deloc aşa. „La Cluj am primit minute să evoluez. Antrenorii mi-au dat încredere. La Pandurii am jucat foarte puţin. Când joci etapă de etapă e uşor să marchezi. Ştiam că nu sunt aşa slab sau terminat, cum credeau unii. Mulţi au spus că sunt indolent, dar sunt doar un jucător de execuţie. Pentru mine a fost un pas în faţă venirea la “U” Cluj. N-am nimic de demonstrat nimănui. Le urez mult succes celor de la Pandurii”, a declarat Vali Lemnaru.

    Vroia în Europa

    Tot atacantul care a părăsit Pandurii are şi regrete. „Singurul meu regret e că n-am reuşit să joc în Europa League. Mi-ar fi plăcut să joc contra Fiorentinei. A fost o durere pentru mine, dar asta este. Până în vară nu mă voi gândi decât la “U” Cluj. E posibil să ajung golgheter în Liga I şi de la Universitatea. În primul rând îmi doresc însă să salvăm echipa. O să dau 200 la 100 pentru asta”, a mai spus Lemnaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: