spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAm ratat şansa locului 2

    Am ratat şansa locului 2

    Pandurii şi Sportul au jucat ieri un meci lipsit de spectaculozitate. Niciuna din echipe nu a rupt gura târgului. Din păcate, pandurii nu-şi revine, continuă să joace modest ceea ce cu siguranţă îl supără pe antrenorul Petre Grigoraş. Echipa gorjeană pare a fi în pierdere de turaţie, scăderea în joc fiind evidentă, iar acesta este un semnal de alarmă pentru Grig. Jocul prost din meciul de Cupă cu FC Braşov a continuat şi în etapa din campionat din Regie cu Sportul Studenţesc. Bucureştenii au rămas fără victorie pe teren propriu în acest campionat, în timp ce oltenii au ajuns la cota 22 de puncte în clasament. Rămâne în urmă un meci care nu a arătat deloc de prim eşalon, atât gorjenii cât şi studenţii fiind zgârciţi în a arăta fotbal.

    Meci modest

    După modul cum oltenii au început meciul, părea doar o chestiune de timp până ce trupa lui Petre Grigoraş va marca. Cu fundaşii la centrul terenului şi cu un pressing făcut sus în teren, gorjenii au fost superiori studenţilor în primele 25 de minute,. În acest interval târgujienii au avut ceva ocazii, cea mai mare aparţinându-i lui Lemnaru, atacant care în minutul 13 putea marca, însă după ce l-a driblat pe portar vârful oltenilor a tras slab şi a oferit şansa unui adversar să respingă în disperare balonul. După minutul 25, gazdele au prins curaj, au pus presiune pe gorjeni care au început să greşească multe mingi, aşa că au apărut problemele în apărarea improvizată a lui Grig. Cei doi fundaşi centrali, Rusu şi Cardoso au început să gafeze, iar Curelea putea să marcheze, dar portarul Mingote a rezolvat situaţia blocându-l pe vârful studenţilor. În finalul primei reprize, Vranjes a încercat să marcheze, însă lobul bosniacului nu şi-a atins ţinta.

    După odihnă acelaşi joc anost şi lipsit de spectaculozitate. Gazdele modeste ca şi locul din clasament au avut câteva raiduri spre poarta lui Mingote, în timp ce gorjenii se chinuiau să atace. Ba mai mult, chiar având superioritate de un om pentru 20 de minute, oltenii nu au fost în stare de ceva bun. Repriza a doua a fost una extrem de slabă, doar angajamentul pentru câştigarea balonului fiind de remarcat. În rest fotbal extrem de puţin, ba chiar deloc. Târgujienii continuă să joace modest, semn că trupa lui Grig este în cădere liberă.

    Din nou cu om în plus

    Ca şi la meciul cu FC Braşov din Cupă, gorjenii au avut superioritate numerică. În minutul 70 Ghinga a fost eliminat pe drept după o intrare dură la Chiricheş, iar trupa lui Grig din nou a evoluat cu un om în plus. Acest avantaj nu a fost concretizat, semn că există o oarecare problemă pentru gorjeni să atace şi să desfacă o echipă care se apără aglomerat în inferioritate numerică. Din păcate, această slăbiciune a pandurilor este decisivă pentru că de obicei avantajul omului în plus trebuie concretizat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: