spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAmicale cu miză pentru Pandurii!

    Amicale cu miză pentru Pandurii!

    În acest cantonament din Antalya, Petre Grigoraş este dispus, în prima fază, să le acorde tuturor jucătorilor şansa de-a evolua, după care cei ce dau randament vor intra în focuri. În mod clar, în acest cantonament Grigoraş îşi va forma primul 11 cu care va aborda returul de campionat.

    Trei meciuri pe „sticlă”

    În Antalya, Pandurii va disputa şase meciuri amicale, trei din acestea urmând a fi televizate de Digi Sport. Primul joc care va putea fi urmărit la televizor este cel cu azerii de la FK Baku, partidă care este programată pe data de 31 ianuarie, de la ora 15.00. Gorjenii vor mai putea fi văzuţi la televizor în alte două meciuri, pe 3 februarie cu Metalurg Zaporojie şi 7 februarie cu Lokomotiv Zagreb.

    Contează şi rezultatele

    Din punctul de vedere al lui Petre Grigoraş, testele din Turcia sunt foarte importante. „Contează şi rezultatele din amicale, pe mine mă interesează. În primele două jocuri o să dau posibilitatea tuturor să joace în mod egal, iar atunci rezultatele pot să fie nesemnificative sau neimportante. Dar după data de 5 februarie, începând cu al treilea joc de verificare, mă voi axa pe 11-le de bază şi voi încerca să-i folosesc din ce în ce mai mult de la o repriză la 60 de minute, apoi la 75 şi după aceea la un meci întreg”, spune Grigoraş.

    Lazar şi Horvat, rezolvaţi

    Gorjenii au perfectat actele celor doi portari tineri, Lazar şi Horvat. Cei doi fac parte din lotul pandurilor, astfel că în acest moment Grigoraş are la dispoziţie trei portari. „Am rezolvat şi cu Horvat şi cu Lazar. Pe postul de portar suntem acoperiţi cu trei portari buni. Avem unul cu experienţă şi alţii doi tineri talentaţi şi de mare perspectivă”, a mai spus Pârvulescu.
    Pedro Mingote a fost în pericol de a nu mai prinde lotul de Antalya, însă, într-un final, portarul a plecat în cârje în cantonament. „În 2-3 zile îşi revine. Nu o să fie probleme”, a spus şi vicepreşedintele Viorel Temelescu.

    Programul meciurilor Pandurilor din Antalya:
    29 ianuarie – Ferencvaros sau Ujpest Budapesta
    31 ianuarie – FK Baku (televizat de Digi TV la ora 15:00)
    3 februarie – Metalurg Zaporojie (televizat de Digi TV)
    5 februarie – Jagodina (Serbia)
    7 februarie – Lokomotiv Zagreb (televizat de Digi TV)
    9 februarie – Cernomorets Varna

    Programul meciurilor echipei a doua în Antalya:
    31 ianuarie: Spartak Moscova II
    2 februarie: Steaua Roşie Belgrad II
    4 februarie: Voinţa Sibiu
    6 februarie: Gangow
    8 februarie: o echipă din Azerbaidjan

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: