spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAmicale după amicale pentru Pandurii !

    Amicale după amicale pentru Pandurii !

    Pandurii va continua seria meciurilor amicale în Antalya. Astăzi, de la ora 15.00 trupa lui Petre Grigoraş are un nou meci amical, al treilea de până acum contra unei echipe din Coreea de Sud. Interesant este faptul că meciul va putea fi văzut de microbiştii gorjeni pe Digi Sport, acelaşi post care a transmis şi meciul pandurilor contra azerilor de la FC Baku.

    Coreenii, sparring pentru români

    Adversara pandurilor din meciul de astăzi este Gyeongnam, locul 6 sezonul trecut în prima ligă din Coreea de Sud. Această echipă joacă meciurile de pe teren propriu în oraşul Changwon pe un stadion cu o capacitate de 15.074 locuri pe scaune. În echipa asiatică se găsesc doi brazilieni, restul jucătorilor fiind de naţionalitate coreeană. Golgeterul trupei Gyeongnam este brazilianul Lucio în vârstă fde 26 de ani şi care în 28 de meciuri a marcat 13 goluri.
    Altfel, Gyeongnam a mai jucat un amical contra unui adversar din Liga 1, Universitatea Cluj reuşind să se impună cu un categoric 4-0 la începutul acestei săptămâni.

    Grig continuă experimentele

    Meciul de astăzi va fi unul în care Petre Grigoraş va continua să dea credit tuturor jucătorilor. Astfel, este de aşteptat ca Grigoraş să ruleze din nou două echipe. „E un meci important pentru că avem posibilitatea de a vedea din nou echipa la lucru. Este al treilea joc de verificare, ultimul în care se va mai miza pe mulţi jucători. După acest meci deja începem să cristalizăm un prim 14 cu care vom aborda meciul cu Oţelul Galaţi. Aşa se face că în următoarele trei meciuri se va alinia formaţia apropiată de cea de bază”, a încheiat Temelescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: