spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAndreea Pîşcu face furori în sportul gorjean!

    Andreea Pîşcu face furori în sportul gorjean!

    Atleta Andreea Pîşcu, sportiva antrenată de Ion Bură nu ratează nicio ocazie de-a se face remarcată. Această sportivă şi-a propus să nu rateze nici un concurs la care participă fără să-şi treacă în cont o medalie. Mai nou, Andreea Pîşcu a devenit colecţionară de aur, doar în ultimele 10 zile a reuşit să obţină patru medalii de aur! Nu e la îndemâna oricui să urce doar pe cea mai înaltă treaptă la fiecare competiţie unde participă. Ei bine, aceste rezultate îi dau aripi sportivei care în 2020 şi-a propus să ajungă la Olimpiadă.

    sport-02-24Abonată la aur

    După ce săptămâna trecută a alergat proba de semimaraton, unde a obţinut două medalii de aur la Bucureşti, în week-end, Andreea Pîşcu a mai dat două lovituri la Campionatul Naţional Universitar. Astfel, sportiva care în acest concurs a reprezentat Universitatea Constantin Brâncuşi a mai cucerit două medalii de aur, în probele de 3000 metri şi 100.000 metri. „A alergat fenomenal reuşind să-şi îmbunătăţească recordurile personale. La 10 mii metri, şi-a îmbunătăţit timpul cu aproape două minute”, a comentat Ion Bură.

    Bilanţul UCB

    În total, la acest Campionat Naţional Universitar, studenţii de la UCB au luat opt medalii, trei de aur, trei medalii de argint şi alte două de bronz. Nu doar Andreea Pîşcu a reuşit să cucerească două medalii, ci şi Alexandru Staicu, aur în proba de 10.000 metri şi bronz în proba de 3.000 metri dar şi Adela Bălţoi – argint în proba de 3.000 metri şi bronz în proba de 10.000 metri. Mădălin Gheban a cucerit medalia de bronz în proba de 800 metri, iar Claudiu Surlea în proba de 3.000 metri obstacole.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: