spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAndrieş: "Ne-ar trebui 4-5 jucători"

    Andrieş: „Ne-ar trebui 4-5 jucători”

    Echipa de handbal masculin Energia Pandurii a salvat sezonul pe final de stagiune. Gorjenii au reuşit să facă un turneu de senzaţie în Cupa României şi s-au calificat în cupele europene. Chiar dacă au ratat Cupa, oltenii s-au arătat mulţumiţi de ceea ce au reuşit în acest campionat. Acum urmează partea grea, conducerea trebuie să facă rost de bani pentru ca sezonul european să nu fie ratat.

    Asaltaţi de oferte

    Calificarea în Cupa Cupelor îi cam obligă pe conducători de la Energia să facă rost de bani. „Ne trebuie bani mai mulţi pentru transferuri. Ne trebuie 4-5 jucători pentru a face o echipă bună. Ne aşteaptă un campionat foarte greu, să nu uităm că la final o să retrogradeze patru echipe şi în plus avem şi această cupă europeană unde ne-am calificat. Acum trebuie să vedem ce aducem, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. Acesta spune că performanţa nu trebuie sacrificată. „Ne-am calificat cu greu în cupe, ne-am îndeplinit obiectivul. Cu siguranţă nu vom sacrifica nimic, vom trage să ieşim bine de pe toate fronturile”, a mai adăugat tehnicianul.

    Mai mult, Liviu Andrieş spune că deja unii jucători se autopropun la Energia. „Au început să sune telefoanele. Sunt mulţi care se propun să vină. Probabil au auzit că la noi există o oarecare stabilitate financiară şi de asta vor să vină la noi. Acum nu ştiu câţi vor şi accepta condiţiile noastre pentru că va exista un plafon de salariu de la care nu ne vom abate. Într-un fel e bine aşa pentru că decât să promiţi mii de euro mai bine promiţi mai puţin şi onorezi plata”, este de părere Andrieş. Se pare că acest plafon al contractelor nu trebuie să depăşească 2.500 de euro lunar pe jucător, ceea ce e foarte puţin în comparaţie cu situaţia de la echipă din vara trecută când erau contracte şi de 4-5.000 de euro.

    Şi Gore Popescu susţine că în ultimul timp a primit telefoane de la diverse persoane care îi făceau propuneri de jucători. „Ne-am calificat în cupele europene, iar asta contrează. E normal să fi căutat tu ca şi club de către jucători. Dar nu ne vom grăbi, vom alege pentru că vom avea din ce. O să căutăm bine şi apoi vom decide pe cine luăm”, a comentat Popescu.

    Joi e şedinţă

    Toată strategia din acest an de la Energia se va stabili joi seara. „La finalul acestei săptămâni o să avem o şedinţă în care vom stabili ce vom face. Trebuie să vedem pe ce buget ne vom baza, trebuie să vedem ce vom face. E greu cu acelaşi sponsor la trei echipe de prim eşalon, cred că va mai trebui să facem eforturi să mai strângem bani şi din alte părţi. De unde, nu ştiu. Vom vedea ce vom stabili joi seara”, a spus şi Gore Popescu.

    Dezgustat de gestul Federaţiei

    Gestul federalilor de la finala Cupei României când nu au premiat şi echipa învinsă l-a deranjat foarte tare pe Gore Popescu. „Mi s-a părut o chestie de prost gust. Un gest incalificabil. Nu înţeleg de ce nu i-a lăsat pe jucătorii noştri să stea la mijlocul terenului. Aşa e frumos, aşa se face în orice premiere. Dar ce să le ceri unor oameni care nu au participat cu nimic la organizarea finalei?”, se întreabă Popescu. Acesta chiar a făcut haz de necaz şi a trimis o nouă săgeată către Cristian Gaţu. „Până şi noi la Cupa Energia dăm acolo o cupă sau o diplomă în semn de respect pentru că acele echipe au participat la întrecere. Asta este, e ceva urât”, a încheiat Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: