spot_img
13.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAnton şi Breeveld pe placul steliştilor

    Anton şi Breeveld pe placul steliştilor

    S-a vorbit de un interes al Stelei pentru doi dintre jucătorii importanţi ai pandurilor, Paul Anton şi Nicandro Breeveld. Bucureştenii şi-ar fi dorit să-i transfere pe ambii, însă sunt şanse infime chiar să pună mâna pe unul dintre aceştia. Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş a tot anunţat că până la iarnă nu va pleca nimeni de la Târgu-Jiu, aşa că şansele ca unul din cei doi să ajungă la Steaua sunt mici. Totuşi, steliştii au de gând să facă în cel mai scurt timp o ofertă pentru unul din cei doi panduri, gorjenii urmând să se decidă dacă vor da curs ofertei sau nu.

    Pe placul steliştilor

    După ce s-a scris despre interesul Stelei pentru cei doi panduri, au apărut şi voci care menţionau faptul că cei doi nu ar fi de Steaua. Simple vorbe, însă important e ce cred steliştii. Antrenorul Costel Gâlcă a anunţat încă din prima zi ca tehnician al Stelei că şi l-ar dori pe Anton, însă totul a rămas la stadiul de dorinţă. Cert este că ambii jucători ai pandurilor sunt văzuţi bine în Ghencea. Unul din cei mai importanţi oameni ai Stelei, Helmuth Duckadam are o părere bună despre ambii panduri. „Paul Anton şi Nicandro Breeveld sunt jucători valoroşi, care cred că ar face faţă la Steaua”, a comentat Duckadam, preşedinte de imagine al Stelei. Acesta a continuat în aceeaşi notă spunând că echipa sa ar avea nevoie de întăriri, însă nu ştie dacă se va putea face vreun transfer de la Târgu-Jiu. „Transferurile le faci în funcţie de ce poţi să faci. Din câte am înţeles şi eu de la de la Grigoraş, Anton ar fi netransferabil. Eu cred că Steaua va face eforturi în zilele următoare pentru a mai face cel puţin unul sau două transferuri”, a mai declarat Duckadam.

    Gorjenii nu-i dau

    Oficialii pandurilor sunt siguri pe ei şi spun că atât Anton cât şi Breeveld vor juca pentru Pandurii în această toamnă. „Nu va mai pleca nimeni. Cei doi sunt jucătorii noştri, avem nevoie de ei în campionat”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al gorjenilor. Şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Mihai Prunariu spune că cei doi vor rămâne la Târgu-Jiu. „Nu avem nicio ofertă, aşa că nu are rost să discutăm. Paul Anton şi Nicandro Breeveld sunt şi vor rămâne la noi”, a declarat recent Mihai Prunariu.

    Totul ţine de bani

    În cazul unei oferte avantajoasă din partea steliştilor, gorjenii ar putea să se răzgândească şi să se pună la masa discuţiilor cu bucureştenii. Pe Anton, gorjenii ar dori să ceară un milion de euro, în timp ce preţul lui Breeveld este la jumătate, 500 de mii de euro. Dacă steliştii vor face vreo ofertă pentru unul din cei doi în termenii stabiliţi de târgujieni, atunci tranzacţiile s-ar putea face.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: