spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAnton, "câine roșu"!

    Anton, „câine roșu”!

    Fotbalistul a fost cedat gratuit la Dinamo, însă gorjenii vor încasa un procent din vânzarea ulterioară a jucătorului

    În vară, Edi Iordănescu s-a plâns de faptul că 13 jucători i-au plecat de la echipă, așa că la nivel de omogenitate echipa sa are de suferit. Colac peste pupăză, în ultimele zile, antrenorul a mai pierdut doi oameni importanți, golgeterul și căpitanul, Mihai Roman plecând în Olanda, iar Paul Anton, la Dinamo. Erau greu de ținut cei doi la echipă, Roman se gândea doar la transferuri, în timp ce Anton nu se mai înțelegea deloc cu conducerea clubului, după refuzul de a-și prelungi contractul cu Pandurii scadent în vară.

    Cedat…

    sport-01-8Disperați să scape de Anton și să obțină ceva de pe urma transferului mijlocașului, care la vară ar fi plecat liber de contract, gorjenii l-au trimis la echipa a doua. Decizia părea irevocabilă, jucătorul a anunțat că el nu semnează prelungirea contractului, așa că situația se complica serios. Ei bine, în chiar ultima zi de transferuri, Anton a acceptat să plece la Dinamo, a primit verde din partea pandurilor, iar mutarea s-a făcut aseară. Mijlocașul a venit ieri la prânz la stadion, și-a luat lucrurile, și le-a urcat în mașină și a demarat spre capitală unde aseară s-a întâlnit cu șefii lui Dinamo. Planul lui Mircea Rednic a dat roade. Anton este bomboana de pe tort, acel jucător pe care Rednic îl vede liderul de la mijlocul terenului. E clar că târgujienii au pierdut un om important, în timp ce dinamoviștii s-au ales cu un fotbalist de echipa națională. Trebuie menționat faptul că Paul Anton a fost cedat în mod gratis la Dinamo. „Este un sfârşit de ciclu pentru jucător, care îşi dorea foarte mult o schimbare. Vom fi coproprietari asupra drepturilor federative şi consider că mutarea este benefică, atât pentru jucător, cât şi pentru club”, spune președintele Narcis Răducan. Așadar, fotbalistul a fost cedat gratuit la Dinamo, iar la viitorul transfer oltenii se vor alege cu o sumă de bani.

    Săpunaru nu e gata

    Ultimul transfer al pandurilor, Cristi Săpunaru este dornic să joace pentru Pandurii. „A fost o decizie de ultim moment și sunt fericit că pot să joc, pentru că îmi doresc să revin la națională. Le mulțumesc celor de la Pandurii că mi-au dat o mână de ajutor. Numai eu știu ce e în sufletul meu și de ce am acceptat altă ofertă. O să încerc să nu mai spun nimic, ca să nu deranjez pe nimeni, pentru că am văzut că dacă vorbesc, deranjez, și mai bine tac. Eu am spus că la Steaua și la Dinamo nu o să mă duc niciodată în viața mea. Acum, nu pot să mă las de fotbal pentru că nu pot să mă duc la Rapid. Am semnat cu Pandurii și sper să ne ajutăm reciproc”, a comentat Cristi Săpunaru. Fotbalistul spune că va trage tare la antrenamente în perioada următoare. „Atâta timp cât nu stau acasă, normal că e un pas înainte. Îmi doresc să joc fotbal. Fac ce îmi place cel mai mult. Acum nu sunt pregătit. Am vorbit cu Edi și vom vedea de cât timp e nevoie ca să intru în circuit. Vreo două săptămâni”, a mai declarat Săpunaru pentru Digi Sport.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: