spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAnton, duel cu Leo Messi !

    Anton, duel cu Leo Messi !

    După o seară tristă în care Pandurii nu a jucat bine, nu a câştigat şi îşi pune în pericol obiectivul a existat şi o veste bună. Paul Anton a fost convocat de Victor Piţurcă la echipa naţională. Este prima selecţie pentru tânărul mijlocaş central în tricoul naţionalei, iar adversar îi poate fi chiar cel mai mare fotbalist al lumii, Lionel Messi. Probabil, Anton şi-ar ceda salariu pe o lună de zile numai să joace contra lui Messi un sfert de oră iar la final să se aleagă cu tricoul starului argentinian.

    Despre Paul Anton s-a scris că va fi următorul tun al pandurilor. Are o cotă de aproape două milioane de euro, este un jucător care cel mai probabil va stabili un nou record în privinţa sumei de transfer. Oltenii nici nu vor să audă de vreo ofertă sub 2 milioane de euro. Ei bine, cota lui Anton poate creşte pentru că orice convocare la echipa naţională înseamnă ceva. Acum, Anton şi-a văzut visul cu ochii, a fost chemat la naţională şi poate debuta sub ochii lui Messi. Nu mai spunem că îl poate avea chiar adversar pe starul Barcelonei. „Nu ştiu dacă voi da piept cu Messi. Mă bucur foarte mult că am fost convocat, sper să nu fie doar o trecere pe acolo, sper să rămân în lotul echipei naţionale. Sincer, la asta mă gândesc, să-mi fac treaba şi să rămân, nu la faptul că voi da piept cu Messi. E, într-adevăr, o onoare, dar nu ştiu dacă voi juca contra lui”, a spus Anton.

    Acesta a fost anunţat imediat după meciul cu Ceahlăul că va trebui să plece în capitală pentru a se alătura lotului, aceasta fiind prima convocare şi onorată. Interesant e faptul că Anton a şi anunţat că tricoul ce-i va fi repartizat îl va pune la loc de cinste refuzând orice schimb cu alt jucător. „Este prima selecţie şi îmi doresc foarte mult să-mi păstrez tricoul ca amintire pentru mine. Sper să mai am şi altă dată ocazia de a-l schimba cu cineva. Nu ştiu cum va fi, eu merg pentru prima dată. Dacă voi avea mai multe tricouri şi voi reuşi să fac vreun schimb de tricouri cu vreun jucător, voi face, dacă nu, nu e nicio problemă, eu sunt fericit că sunt convocat. Am mai fost selecţionat, dar, din păcate, atunci m-am accidentat şi nu am mai ajuns la naţională”, a comentat Paul Anton.

    Perla pandurilor

    Cea mai bună reclamă făcută lui Anton în ultimul timp a fost făcută de preşedintele Eugen Pârvulescu. „Anton este un jucător tânăr, simţeam cu toţii că poate să facă pasul spre echipa naţională. Este un jucător care are de partea lui tinereţea, joacă pe un post destul de important, cel de închizător, şi cred că se va descurca bine. Pentru noi este o onoare şi suntem mândri de convocarea lui Paul Anton. Sper ca după el să urmeze şi alţi jucători de la echipa noastră”, spune Pârvulescu.

    Se întâlneşte cu doi ex-panduri

    Întâmplător sau nu, de când Eugen Pârvulescu a devenit preşedinte la Pandurii, mai mulţi jucători ai echipei noastre au ajuns să joace sub tricolor. Astfel, după Chiricheş, Pintilii, Maxim, Matei sau Nistor a venit rândul şi lui Paul Anton să fie convocat în premieră la echipa reprezentativă a ţării noastre. „Nu poate decât să ne bucure convocarea unor jucători de la Pandurii”, spune Pârvulescu. La această acţiune a lotului pentru amicalul cu Argentina, Anton s-a întâlnit la Bucureşti cu doi foşti panduri, Mihai Pintilii şi Alex Maxim.

    Nistor se gândeşte şi el la naţională

    Un alt pandur, Dan Nistor a anunţat că nu şi-a luat gândul de la echipa naţională. „Acum nu simt nicio durere că nu am fost convocat pentru că nu am făcut prea multe ca să fiu convocat. Poate, pe viitor, dacă voi demonstra mai mult, poate va fi o convocare, dar numai de mine depinde. Visez în continuare la echipa naţională. Oricine visează la echipa naţională”, spune Nistor. Acesta a mai declarat că se bucură pentru convocarea colegului său de la Pandurii. „Sunt foarte fericit pentru Paul Anton şi îi doresc cât mai multe convocări de acum încolo. I-am spus că-i dorim multă baftă, multă sănătate în continuare şi la cât mai multe calificări. Tricoul de la prima convocare e o amintire foarte frumoasă: eu când am fost prima dată am fost exact ca el şi nu l-am schimbat cu nimeni”, a mai declarat Nistor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: