Antrenorul echipei de baschet CSM Târgu Jiu mai cere un transfer

0
77

În urma celor două meciuri de verificare pierdute în cadrul turneului de la Târgu Jiu, antrenorul Jordanco Davitkov cere încă un transfer al unui jucător român, având în vedere regula că fiecare echipă trebuie să joace cu cel puțin un jucător român pe teren tot jocul, dar în sfertul 1 și sfertul 2 acesta sa fie sub 23 de ani. Astfel, echipa trebuie să joace cu doi jucători români pe teren, tot jocul, dintre care unul să fie sub 23 de ani.

„Am jucat două meciuri cu fără un jucător important în fiecare. În primul meci nu a putut evolua, iar în al doilea meci, Ahmed a simțit o durere la genunchi și nu a mai forțat să intre. Nu eram pregătiți 100% fizic înainte de acest turneu și se vede asta prin numărul de aruncări libere pe care l-am ratat, 11, dar este evident că mai avem nevoie de încă un jucător român“.

Și-a aniversat ziua de naștere pe terenul de joc

În al doilea meci de verificare din cadrul turneului de la Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu a pierdut în fața celor de la SCM U Craiova, scor 75-85. Kevin Allen a fost cel mai bun om al CSM Târgu Jiu. Pivotul american a înscris 22 de puncte. Din tabăra adversă cel mai bun marcator a fost M. Qualls, cu 24 puncte marcate.

Antrenorul Jordanco Davitkov a dat minute tuturor jucătorilor pe care i-a avut la dispoziție, iar cu această ocazie și-a făcut debutul la echipa de seniori și tânărul Andrei Bărăgan.

Partida s-a defășurat duminică, 12 septembrie, chiar de ziua de naștere a antrenorului Jordanco Davitkov. Acesta a aniversat 58 ani de viață și a primit din partea clubului, prin intermediul expertului sportiv Adrian Roșu, un tort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here