spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Anul acesta putem termina în locurile 8-12"

    „Anul acesta putem termina în locurile 8-12”

    Forma bună a pandurilor arătată în ultimele cinci partide îi determină pe conducătorii echipei gorjene să fie euforici. Preşedintele executiv al oltenilor, Eugen Pârvulescu îşi pune mari speranţe în continuitatea în rezultate a echipei antrenate de Petre Grigoraş. Astfel, oficialul oltenilor îşi face calcule îndrăzneţe pentru acest final de campionat şi spune că gorjenii vor termina sezonul undeva în zona de mijloc a ierarhiei.

    „Avem program greu”

    Gorjenii mai au de jucat şapte meciuri în campionat, trei în deplasare şi patru pe teren propriu, astfel că în joc sunt puse la bătaie 21 de puncte. Cu siguranţă oltenii nu le pot câştiga pe toate, însă nici nu vor toate partidele. Având asigurată prezenţa şi la anul în Liga 1, cei de la Pandurii se gândesc la o clasare cât mai bună în clasament. „Vrem să urcăm cât mai sus în clasament. Asta e bine şi pentru club că ia bani mai mulţi din drepturi tv, dar şi pentru jucători că vor avea prime de luat”, a spus secundul pandurilor, Marian Dinu.
    Totuşi, programul pandurilor pe acest final de sezon este unul dificil. Mâine avem meci la Sportul Studenţesc, o echipă greu de abordat, însă care ocupă locul 18 în Liga 1. Dar, şi pe teren propriu avem viaţă grea, vom juca contra unor echipe tari care au pretenţii la locurile fruntaşe. Joi după Paşte, la Severin vine Steaua, apoi la trei zile distanţă vine Rapidul. După aceea, gorjenii ies la Târgu-Mureş, o echipă care nu este scăpată de griji. Apoi, la Severin vine Universitatea Cluj, o altă echipă care e greu de învins şi care are în lot valoroşi, după care în penultima etapă ieşim la Braşov. În ultima rundă tot „acasă” la Severin putem decide echipa campioană a României şi asta pentru că întâlnim cea mai în formă echipă a Ligii 1, FC Vaslui. Nu mai spunem că dacă cei de la TAS vor da un răspuns pozitiv pandurilor, atunci şi meciul cu Oţelul s-ar putea reprograma şi astfel încă un duel cu o echipă aflată în luptă pentru locurile fruntaşe.
    Inevitabil, oficialii gorjeni nu pot să fie încântaţi de program, însă nu se artă nici descurajaţi. „Este un program greu, însă echipa noastră a arătat că poate juca de la egal la egal contra oricărui adversar. Eu spun că putem termina campionatul undeva între locurile 8-12, ceea ce ar fi foarte bine. Hai să ne gândim, acum două săptămâni eram pe loc retrogradabil, iar într-o perioadă scurtă ne-au ieşit jocurile şi rezultatele şi am urcat în clasament.

    Meciurile pandurilor:
    Sportul Studenţesc (deplasare)
    Steaua (acasă)
    Rapid (acasă)
    FCM Tg. Mureş (deplasare)
    U Cluj (acasă)
    FC Braşov (deplasare)
    FC Vaslui (acasă)

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: