spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertApărare şubredă la Panduri!

    Apărare şubredă la Panduri!

    Ieri s-a mai rupt un fundaş, Mevlja devenind incert pentru meciul cu ASA

    În acest moment, Petre Grigoraş se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea meciului cu ASA Târgu Mureş. Aşa se face că Grig va trebui să caute din nou soluţii în apărare după ce fundaşul Nejc Mevlja s-a accidentat şi a devenit incert pentru partida de sâmbătă cu ASA. În plus, tehnicianul gorjenilor mai are şi alte griji, fundaşul Christou Paraskevas fiind şi el absent din cauza unor probleme musculare.

    A mai căzut un apărător

    Grigoraş se hotărâse să mizeze pe Mevlja în meciul cu ASA, însă ieri tehnicianul a trebuit să-şi schimbe din nou strategia. Fundaşul s-a accidentat la antrenamentul de ieri dimineaţă suferind cel puţin o întindere musculară, dar diagnosticul va putea fi pus abia astăzi după un control medical amănunţit. Dacă diagnosticul va fi de ruptură fibrilară, atunci jucătorul va absenta cel puţin o săptămână, ceea ce îi va da lui Grigoraş planurile peste cap. S-a ajuns în această situaţie pentru că jucătorul titular, Christou Paraskevas este absent de o bună bucată de timp din cauza unei probleme musculare la inghinali, aşa că postul de fundaş central a rămas cumva descoperit. În plus, Grig va trebui să improvizeze cumva acolo, să caute soluţii pentru a rezolva situaţia. Conştientizând că nu va putea miza pe jucătorul cipriot, Grigoraş se gândise să-l arunce pe Mevlja în teren la meciul cu ASA, dar ieri accidentarea fundaşului sloven l-a determinat pe Grig să-şi schimbe din nou planurile. Astfel, cel mai probabil defensiva pandurilor va fi formată din fraţii gemeni Erico-Elton, urmând ca locul de la mijloc al lui Elton să fie luat de un alt mijlocaş. Cel mai probabil în teren va intra Cornel Predescu, mijlocaş care totuşi nu va putea să ţină ritmul tot meciul, aşa că Grig va trebui să ţină cont de faptul că acest jucător nu are forţa să joace la capacitate maximă toate cele 90 de minute.

    Trei apărători pe bară

    În acest moment, Grigoraş se confruntă cu o mare problemă, trei fundaşi sunt loviţi serios. Pe lângă problemele medicale ale lui Paraskevas şi Mevlja, gorjenii au probleme şi cu tânărul fundaş Negrescu, acesta suferind de o pubalgie. Tot ieri, şi un fost junior cooptat în echipa mare, Piţian a suferit şi el o întindere musculară, aşa că nu se va putea conta nici pe serviciile acestuia. „Parcă sunt făcuţi din plastilină”, a fost concluzia unui spectator aflat ieri la antrenamentul echipei.

    Răduţ, cea mai mare problemă

    Mai mult, nu doar acestea sunt singurele absenţe pentru meciul cu ASA Târgu Mureş. Poate cea mai importantă absenţă este cea a lui Mihai Răduţ, acesta revenind la Târgu-Jiu după ce a efectuat o perioadă de recuperare în capitală. În mod sigur nu va putea evolua contra celor de la ASA, având şanse de a juca săptămâna viitoare în partida cu Dinamo.

    „Echipa îşi va reveni, vom obţine victoria în meciul cu ASA şi va fi un început de drum. Indiferent de problemele pe care le avem trebuie să câştigăm. Trebuie să avem încredere în jucătorii şi antrenorii echipei noastre”, Mihai Prunariu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: