spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAproape toate biletele pentru meciul CSM Târgu Jiu - CSM București s-au...

    Aproape toate biletele pentru meciul CSM Târgu Jiu – CSM București s-au epuizat


    Este un interes major pentru meciul de handbal feminin dintre CSM Târgu Jiu și CSM București, astfel încât aproape toate biletele s-au epuizat. Confruntarea are loc miercuri, 8 februarie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

    „Venim cu un moral foarte bun pentru ceea ce urmează, deoarece vom avea de disputat niște meciuri incredibil de grele. Primul este pe 8 februarie, cu CSM București, locul I în lume. Vom trata acest meci ca pe un spectacol, un bonus pentru minunații noștri suporteri. Trei sferturi din biletele au fost epuizate cu opt zile înainte de acest meci și nu putem decât să ne bucurăm“, a spus Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

    O victorie care ne dă speranțe și gânduri mai mari pentru viitor

    Bălăeț a precizat că meciul câștigat în deplasare în fața echipei CSM Mioveni este foarte important: „Am câștiga un meci foarte important în economia clasamentului și un pas mare făcut de ne pentru îndeplinirea obiectivului principal de a nu retrograda. Este o victorie la una dintre echipele contracandidate, care ne dă speranțe și gânduri mai mari pentru viitor. Fetele au demonstrat este reprezintă o echipă demnă de luat în seamă“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: