spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Arbitrajul ne-a dezavantajat"

    „Arbitrajul ne-a dezavantajat”

    „Dinamo ar trebui să fie fericită cu acest punct”, a spus Dan Nistor la finalul meciului. Gorjenii au contestat în corpore maniera de arbitraj, una care poate fi pusă la îndoială, însă şi dinamoviştii pot reclama unele decizii luate. „Am aşteptat cu toţii un penalty, un cartonaş roşu – şi la Filip a fost cartonaş roşu, dacă nu mă înşel-, am aşteptat asta din primele minute, dar se pare că domnul arbitru, căruia nu îi reţin prea bine numele, nu prea a acordat acel 5% gazdelor. Ar fi penibil ca dinamoviştii să vorbească despre arbitraj. A fost fault în atac la golul doi, am avut şi un penalty. Sper ca acest arbitru să nu mai arbitreze niciodată”, a declarat Dan Nistor contestând vehement arbitrajul.

    sport-01-31

    Iordănescu, foc şi pară pe arbitrii

    Cel mai vehement a fost totuşi Edi Iordănescu. Acesta a fost şi eliminat în minutul 78, aşa că a avut multe de reproşat arbitrilor care au dat de la bun început impresia că-l vânează pe antrenor. „La meciul cu Botoşani am avut două penalty-uri neacordate. Ce s-a întâmplat acum este prea mult. Nu ştiu de ce am fost trimis în tribună, eu am cerut un galben la un fault. Poate că trebuia să cer roşu şi e aceea m-au eliminat. Nu putem să ne distrăm cu destinul unor oameni, doar pentru că suntem o echipă de provincie. Meritam clar victoria. Eu întotdeauna am vrut să fiu echilibrat şi să respect oamenii şi deciziile arbitrilor. Dar s-au strâns prea multe. Uitaţi-vă în minutul 64, corner pentru Pandurii, Piţian este luat în braţe şi trântit în careu. Penalty clar, dar arbitrul n-a dat. Este un arbitru pe care-l respect, sper să nu-l suspende, că nu mă ajută cu nimic”, spune Iordănescu. Şirul acuzelor a continuat, preşedintele Narcis Răducan având la rându-i multe de reproşat arbitrilor. „Cred că a fost un meci influenţat de arbitraj. La pauză am liniştit spiritele, dar arbitrul a greşit decisiv, la ultima fază de joc a fost fault clar la portar. A fluierat asta la poarta adversă. A greşit şi din păcate această greşeală ne-a costat două puncte”, spune Narcis Răducan.

    Şi Dinamo contestă!

    Nu doar cei de la Pandurii au contestat arbitrajul, ci şi dinamoviştii. Aceştia au reacţionat prin antrenorul Mircea Rednic. „A fost un meci greu si pentru arbitru, multe ocazii, agresivitate. S-a jucat tare. Şi noi putem spune că am avut două penaltiuri neacordate. Bine, ceea ce am întâlnit aici se întâmpla pe vremea lui Pinalti pe la Piatra Neamţ. La pauză toată lumea urla la arbitrii, de la jucători, magaziner şi până la femeia de serviciu. Au pus presiune pe arbitri”, a declarat Mircea Rednic.

    Edi, două eliminări cu Dinamo!

    Ciudat sau nu, Edi Iordănescu se află la a doua eliminare de pe banca tehnică în mandatul de la Târgu-Jiu. Tehnicianul a mai fost eliminat o dată în primăvară tot la un meci contra lui Dinamo jucat la Târgu-Jiu, aşa că parcă a devenit o tradiţie să fie trimis în tribună, însă mai grav e că nu va sta pe bancă în următorul joc.
    Data trecută, Iordănescu a fost suspendat pentru două etape şi amendat cu 320 lei, acum cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină, sentinţa urmând a fi dată în cel mai scurt timp. Sunt şanse infime ca la meciul viitor, care va fi tot împotriva lui Dinamo, Edi Iordănescu să fie pe marginea terenului. „De ce să mă suspende pe mine? Că am cerut cartonaş galben?”, se întreba Iordănescu la final.

    „Am fost echipa mai bună. Nimeni nu putea să prevadă decizia arbitrului. A influenţat scorul, a greşit decisiv”, Narcis Răducan referitor la arbitraj

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: