spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAstra cu noroc

    Astra cu noroc

    Pandurii a pierdut nemeritat trei puncte vitale

    Pandurii a pierdut nemeritat. Trei puncte care au ajuns la Astra şi au privat gorjenii de un loc pe podium în clasament. Neşansa a fost la ea acasă în vestiarul pandurilor, oaspeţii fiind cei care au avut noroc cu carul în acest meci. Când ai două bare şi mai ratezi alte patru ocazii mari iar echipa adversă reuşeşte să marcheze la puţinele şuturi spre poartă, e clar că norocul a făcut diferenţa. Gorjenii au avut ghinion iar Astra noroc. Aşa e în fotbal…

    Am pierdut nemeritat

    Cei de la Astra au deschis scorul prin Fatai în minutul 4, însă apoi gazdele s-au aruncat în atac şi după două ocazii ratate de Vranjes şi Lemnaru a picat golul. Stromajer a centrat de pe stânga, Lemnaru a pivotat în careu şi a trimis balonul din 5 metri în poartă. 1-1 şi gorjenii erau pe val. Au continuat şi raidurile spre poarta lui Silviu Lung, Vranjes trimiţând balonul cu capul în transversală. Apoi Lemnaru a şutat şi el, dar acelaşi portar al Astrei a scos de lângă bară. Şi Nistor putea da lovitura, însă mingea a ocolit de puţin poarta.

    După pauză, gazdele au continuat atacurile, Stromajer ratând o bună ocazie în minutul 47. Şi Vranjes a fost aproape de gol de două ori, însă Lung a prins mingea. Deşi dominau, gazdele au primit lovitura sub centură în minutul 85. chiar dacă au tras de timp încă din minutul 4, cei de la Astra au tras lozul câştigător pe final. Bruno Miguel a marcat după o centrare în careu şi a adus liniştea pe Municipal. Gazdele au avut reacţie, dar Voiculeţ a trimis mingea în bară în minutul 90. dar fotbalul se joacă pe goluri, degeaba domini, ai ocazii dacă nu şi marchezi. Şi în plus mai trebuie să ai şi noroc, iar Astra a avut cu carul la Târgu-Jiu.

    Chiricheş la spital

    Fundaşul pandurilor, Vlad Chiricheş s-a accidentat în minutul 35 şi l-a făcut pe antrenorul Petre Grigoraş să-şi pună mâinile în cap. visele cu accidentarea lui Băcilă au rămas în retina gorjenilor, aşa că observând că Salvarea a intrat la marginea terenului tensiunea a crescut şi mai mult pe Municipal. Fundaşul a fost transportat la spital fiind suspect de entorsă la gleznă, însă până la finalul meciului a revenit pe bancă aşa că se pare că nu e nimic grav.

    Oaspeţi de gală

    La meciul de aseară a fost prezent şi preşedintele celor de la Benfica Lisabona, Luis Filipe Vieira. Acesta a venit la meci alături de patronul Astrei, Ioan Niculaie, cei doi venind cu elicopterul cu 40 de minute înainte de startul partidei. Tot în tribune a fost şi secundul lui Victor Piţurcă, Florin Marin venit să-l vadă pe Vlad Chiricheş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: