spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAtac cu rezervele la Dnepr!?

    Atac cu rezervele la Dnepr!?

    Gorjenii susţin că şi gazdele vor alinia o echipă în care se vor regăsi mai multe rezerve

    Pentru vicecampioana României, Pandurii, urmează o serie de trei meciuri de foc. După Dnepr va urma un meci în campionat la Braşov cu Corona, după care la trei zile distanţă vor juca la Dinamo în Cupa României. Pentru această serie de meciuri, Cristi Pustai gândeşte o anumită strategie de rotaţie a jucătorilor. Astfel, la Dnepr, Pustai este tentat să trimită în teren mai multe rezerve, unii titulari fiind odihniţi pentru partidele cu Corona Braşov şi Dinamo. „E un campionat interesant, mai palpitant, cu Vaslui care a venit sus, Dinamo care cu siguranţă nu va face niciodată un pas înapoi. Vă daţi seama ce meci ne aşteaptă în Cupa României. Dar eu zic că avem un lot valoros, probabil în iarnă o să mai achiziţionăm 1-2 jucători care să ne ajute la realizarea obiectivelor şi cu siguranţă Pandurii se va bate pentru un loc în cupele europene”, spune Pârvulescu.

    E decis să schimbe

    Cristi Pustai chiar a şi anunţat că ar fi tentat să folosească ceva jucători care au evoluat mai puţin până acum. „Fiind ultima deplasare în Europa o să mă gândesc să folosesc şi alţi jucători. Mai sunt jucători care merită să joace şi ei. Rada, uite, e a doua etapă, dar el n-a jucat până acum şi campionatul trecut a participat tot returul. Ar mai fi Pleașcă, mai sunt jucători care şi-au adus aportul la calificare şi măcar să apuce şi ei să intre să joace. Dar asta nu înseamnă nimic. Sunt jucătorii noştri, avem încredere în ei şi Pandurii va face şi cu ei pledoarie fotbalului românesc”, a comentat Cristi Pustai.

    Şi ei joacă cu linia a doua?

    Şi preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu susţine că mai mulţi jucători cu statut de rezervă atât de la Pandurii cât şi de la Dnepr vor fi titulari în meciul de joi seara. „Poate Cristi Pustai se gândeşte şi el să menajeze joi unii jucători dându-le şansa altora. Sunt jucători valoroşi, trebuie să primească şi ei încredere, sunt convins că vor da totul pentru un rezultat bun Cu siguranţă vor opera şi cei de la Dnepr modificări, vor juca unii jucători care au evoluat mai puţin. Dar sunt jucători ai unei echipe puternice, dintr-un fotbal puternic în care se investeşte foarte mult şi sigur nu ne va fi uşor. Dar suntem optimişti, mergem să lăsăm o impresie bună şi să obţinem un rezultat favorabil care să rămână în palmaresul echipei”, a mai punctat şi Pârvulescu.

    Au promovat tineri

    Pentru prima dată de când a venit la Târgu-Jiu, Cristi Pustai a mizat în ultimele zile şi pe tineri de la centrul de copii şi juniori. „Piţian şi Dănăricu sunt jucători de la centrul nostru de copii şi juniori, ne bucurăm pentru ei, au jucat la echipa a doua şi, vă daţi seama, ce înseamnă să promovăm jucătorii tineri. Chiar discutam cu colegii şi spuneam că, cu siguranţă, aceşti doi copii nu au dormit zilele acestea aflând că e posibil să facă deplasarea în Ucraina. Ne bucurăm şi noi şi ei, dacă vor avea să şi debuteze într-o asemenea competiţie ar fi fantastic. Sigur va fi şi un imbold şi pentru ceilalţi copii de la centru”, a comentat Pârvulescu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: