spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAtleta Andreea Chivoiu va participa la Crosul 15 Noiembrie, de la Brașov

    Atleta Andreea Chivoiu va participa la Crosul 15 Noiembrie, de la Brașov

    Atleta Andreea Chivoiu, campioană națională în acest an la alergare montană pe distanță lungă, vrea să încheie anul cu o medalie. La finalul acestei săptămâni, pe 13 noiembrie, atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii va alerga în cursa de 5000 m în cadrul Crosului 15 Noiembrie, de la Brașov.

    Sute de alergători vor lua parte la cursa din acest an de la Brașov, pe un traseu, care, din anul 2018, este măsurat şi certificat internaţional de AIMS-World Athletics. Gorjeanca Andreea Chivoiu merge la Brașov cu gândul la o medalie.

    „Știu că va fi o cursă dificilă, pentru că sunt foarte mulți atleți de valoare din România care s-au înscris în această competiție, dar fiind ultima cursă din acest an, vreau să urc, din nou, pe podium, pentru a avea un sfârșit de an frumos”, a declarat Andreea Chivoiu, înaintea plecării spre Brașov, pentru site-ul csmtargujiu.ro.

    Organizat în memoria revoltei din perioada comunistă din 1987, Crosul 15 Noiembrie este o cursă în care atleții trebuie să parcurgă distanța de 5.000 de metri, exact pe traseul pe care l-au parcurs muncitorii în urmă cu 35 de ani, de la uzina de autocamioane Steagul Roșu până în fața Comitetului Județean de Partid, astăzi sediul Prefecturii.

    Atleta Andreea Chivoiu este pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: