spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAtleta Constantina Diță, la cursa Bucharest International

    Atleta Constantina Diță, la cursa Bucharest International

    constantina ditaMarea atletă Constantina Diţa nu poate sta departe de pistă. La vârsta de 47 de ani, atleta originară din Gorj va participa la cursa Bucharest International 10K, ce va avea loc pe data de 23 aprilie.

    Traseul cursei este de 10 km şi toţi participanţii se vor alinia la start in pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle. Startul se va da mai întâi pentru competiţia scaunelor cu rotile, şi imediat după pentru ceilalţi participanţi. Evenimentul este creat la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţa. Gorjeanca a vorbit în cadrul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani” despre determinare, antrenamente, provocări și sănătate. Într-o formă de invidiat, sportiva spune că se antrenează de cel puţin două ori pe săptămână.

    Constantina Diţa este renumită în lumea atletismului, fiind campioana care a reușit să câştige aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing în anul 2008, alte două medalii de aur şi trei de bronz. A intrat în Cartea Recordurilor, fiind cea mai în vârstă câştigătoare a unui maraton olimpic din istorie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: