spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAtletul gorjean Adrian Garcea a câștigat a șaptea medalie de aur din...

    Atletul gorjean Adrian Garcea a câștigat a șaptea medalie de aur din acest an

    Multiplul campion național, Adrian Garcea, sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu- CS Pandurii,  și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur. Atletul a câștigat, în weekend-ul trecut, cursa de 8000 de metri, la Campionatul Național de Cros, desfășurat la Giroc, în județul Timiș.

    Pregătit de antrenorul Ion Bură, Adrian Garcea a terminat în forță anul 2020. Este cea de a șaptea medalie obținută în acest an de sportivul gorjean. După competiția din Banat, ultima din acest sezon competițional, Adrian Garcea s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute pe parcursul anului 2020.

    „Anul 2020 a fost unul foarte bun din punct de vedere al carierei. Am obținut 7 medalii de aur : 4 la Campionatele Naționale de sală – seniori și tineret, 2 în aer liber la Campionatul Național de pistă și ultima, cea de azi, de la Campionatul Național de Cros. Pe lângă acestea am mai câștigat 2 medalii de argint și una de bronz, atât la competițiile de sală, cât și în aer liber. Cursa de la Giroc a fost una destul de ușoară, având în vedere această perioadă, dar și vremea care și a spus cuvântul. Mă bucur că am reușit să închei acest sezon competițional cu încă o medalie de aur”, a declarat campionul gorjean pentru csmtargujiu.ro

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: