spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Atmosfera bună face totul la echipă !"

    „Atmosfera bună face totul la echipă !”

    Tot Grig: „Echipa are potenţial, trebuie doar fructificat”

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş a promis că echipa lui va arăta bine şi în viitoarea stagiune. Astfel, din punctul de vedere al tehnicianului plecarea lui Pintilii la Steaua poate fi suplinită de grup, aşa că totul stă la îndemna jucătorilor care vor fi trimişi în teren de antrenor. Se ştie şi faptul că Grig este apropiat de jucători, aşa că ceea ce se întâmplă de multe ori în vestiar este reflectat pe teren. Şi tocmai pentru asta, Grig îşi doreşte în continuare un vestiar unit.

    Colegialitate, prietenie şi competiţie

    Mulţi se întreabă ce a adus nou Grig în vestiarul pandurilor. Ei bine, chiar antrenorul oltenilor spune care e cheia succesului. „Încrederea şi atmosfera bună. Eu nu-mi fac probleme că nu am asta la Pandurii, spun că atmosfera bună face totul la echipă. Contează foarte mult. Iar cei nou veniţi s-au integrat bine în colectivitate, şi pot spune că totul e în regulă în vestiar. Există colegialitate, prietenie dar şi competiţie. E bine”, a spus Grig. Tehnicianul oltenilor pune în afara valorii individuale a jucătorilor şi caracterul fiecăruia, aşa că poate face o analiză completă a lotului. „Ne-ar mai trebui un atacant. Un vârf care să marcheze şi asta căutăm. Din punctul meu de vedere echipa are potenţial, trebuie doar fructificat”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    „Vom face cinste fotbalului”

    Din punctul de vedere al antrenorului Grigoraş, echipa pe care o pregăteşte va arăta bine şi în sezonul viitor. Grig le-a spus şi jucătorilor ce aşteaptă de la ei. „Vreau să jucăm fotbal şi sunt sigur că asta vom face. Vom face cinste fotbalului, şi cred că evoluţia frumoasă din trecut se va repeta. Trebuie avută puţină răbdare, poate nu toate vor merge ceas încă de la început. Trebuie luate lucrurile încet şi sunt sigur că va ieşi aşa cum ne dorim. Vreau să jucăm bine şi să avem şi rezultate pe măsură”, a mai comentat Grig.

    Mulţumit de cantonamentul din Poiană

    Astăzi va lua sfârşit primul stagiu de pregătire. Tehnicianul pandurilor se declară mulţumit de modul cum a decurs pregătirea la munte, iar acum aşteaptă ca totul să continue şi în cantonamentul doi. „Am avut aici tot ce aveam nevoie. Am pus accent pe pregătirea fizică, au fost condiţii bune. Ne-a interesat acumularea fizică, iar în cantonamentul doi schimbăm puţin tactica. Mă voi orienta spre o formulă de joc în partidele de verificare din Austria. Deocamdată, toată lumea are şanse la titularizare, vedem cum se vor descurca în cel de-al doilea cantonament. Despre meciurile din Austria sunt mulţumit, avem adversari tari cu care ne vom lupta şi asta e bine. Decât să jucăm cu bucătarii şi să le dăm 15, 16 goluri şi să ne credem super echipă, mai bine ne duelăm cu echipe apropiate nouă ca valoare şi cu care ne putem da seama unde mai avem de umblat”, a mai spus Grigoraş.

    „Băieţii au demonstrat că suntem o echipă bună şi frumoasă. Aşa vrem să fim în continuare”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: