spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAu egalat în ultimul minut

    Au egalat în ultimul minut

    Pandurii a reuşit să egaleze în ultimele minute ale meciului cu FC Botaşani, în urma unui penalty. Deşi sperau la o victorie, acest egal îi menţine pe gorjeni pe locul care duce în barajul de menţinere în prima ligă.

    panduriiPandurii Târgu-Jiu a remizat, vineri, cu FC Botoşani, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I. Pentru FC Botoşani a marcat Gabriel Vaşvari, din penalty, în minutul 42, după un fault al lui Samson asupra lui Golofca. Acelaşi Vaşvari a ratat un penalty în minutul 15. Pandurii a punctat prin Paul Păcurar care a transformat o lovitură de la unsprezece metri acordată în minutul 90+3, după un fault al lui Muşat asupra lui Negoiţă.

    Echipele de start

    Pandurii: Popescu – Samson (Negoiţă ’46), Ene, Ilie, Buşu – Zaina (Hamed ’46), Cioinac – Firţulescu, Păcurar, Hlistei – Negruţ (Stana ’72). Antrenor: Flavius Stoican

    FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Tincu, Miron, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Golofca (Buş ’87), Endrick (Moruţan ’73), Roman (Elek ’62) – Herghelegiu. Antrenor: Leo Grozavu

    În etapa următoare, Pandurii va întâlni pe cei de la FC Voluntari. Partida se va juca, duminică, 30 aprilie, pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, începând cu ora 18.00.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: