spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Avem jucători netransferabili"

    „Avem jucători netransferabili”

    Nebunia din campania de transferuri dă dureri mari de cap oamenilor din fotbal. Toţi aleargă după jucători buni şi ieftini, însă aceştia cam lipsesc de pe piaţă. La Pandurii situaţia este în ceaţă rău de tot, gorjenii nehotărându-se încă la cine renunţă sau pe cine aduc la Târgu-Jiu. Cele două liste sunt încă sub analiză, iar acestea vor fi date publicităţii la finalul acestei săptămâni. Cert este că jucătorii titulari de la Pandurii nu vor pleca, aceştia fiind declaraţi netransferabili.

    Titularii, bătuţi în cuie

    Jucătorii care au evoluat constant în turul campionatului la Pandurii au şanse infime să părăsească Târgu-Jiul. „Avem nevoie de jucători aşa că pe cei pe care ne-am bazat în tur este exclus să-i pierdem. Nu renunţăm la ei şi pot spune că sunt netransferabili. Nu renunţăm la nimeni din titulari”, a comentat ieri preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Deşi în presă au apărut informaţii cum că trei jucători au şanse mari să ia drumul Stelei sau al lui Dinamo, acest fapt este dezminţit vehement de Pârvulescu. Astfel, Pintilii, Matei şi Chiricheş sunt declaraţi netransferabili de către oficialii pandurilor. „Nici nu se pune problema să plece trei dintre cei care joacă constant. Nici nu ne gândim la ce preţ i-am putea da, nu au preţ. Ce bani să luăm pe ei? Noi avem un obiectiv şi trebuie să-l îndeplinim, iar cei trei fac parte din planurile antrenorului Petre Grigoraş. Cel puţin până la vară nu renunţăm la jucătorii importanţi”, a mai spus Pârvulescu.

    Revine Neagu

    Acelaşi oficial al gorjenilor ştie una şi bună. „Aş vrea să am oferte pentru cei pe care sunt pe lista de transferuri. Cei care vor pleca nu înseamnă că nu au valoare, ci doar că nu s-au adaptat aici. Referitor la acea listă va fi anunţată la finalul acestei săptămâni”, a mai comentat Pârvulescu.

    Referitor la capitolul veniri, la Târgu-Jiu va reveni George Neagu de la UTA. Acesta a fost împrumutat pentru şase luni la echipa de Liga a II-a, iar în urma evoluţiilor la echipa arădeană a reintrat în vizorul celor de la Pandurii. George Neagu joacă pe postul de mijlocaş stânga, post pe care Grigoraş vrea să-l întărească în această perioadă de transferuri.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: