spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Mai avem nevoie de puncte"

    „Mai avem nevoie de puncte”

    Vicecampioana României, Pandurii a luat şase puncte din duelurile cu Dinamo, echipă cu care oltenii se bat la locul 4. Ultimele trei puncte sunt extrem de importante pentru că au menirea de a-i salva pe gorjeni de la tăieri de salarii iar pe partea sportivă îi ţin în viaţă pentru Europa. „Sperăm să deblocăm salariile pentru că pentru asta muncim şi avem nevoie de bani ca orice om. Avem un obiectiv de cinci puncte, am început cu dreptul, am luat trei puncte din deplasare şi suntem în obiectiv”, spune pandurul Buleică.

    Au spart gheaţa cu folos

    În etapele viitoare, Pandurii va juca pe teren propriu cu CFR Cluj şi în deplasare la Mediaş. Dacă vor mai câştiga cel puţin un meci din cele două, atunci salariile se vor debloca iar echipa va reintra cu şanse reale în lupta pentru cupele europene. Tocmai de aceea, primul meci, cel de sâmbătă cu CFR poate însemna renaşterea pandurilor chiar dacă la un moment dat realizarea celor 5 puncte din trei etape părea o misiune aproape impsisbilă după ce în primele patru etape fusese câştigat un singur punct din 12 puse în joc. „Am început mai prost, ne-am impus un obiectiv riscant, pe care încă nu l-am îndeplinit. Ne-am fixat cinci puncte din trei jocuri, afară cu Dinamo, acasă cu CFR şi în deplasare la Mediaș, cu trei echipe bune ale campionatului nostru”, spune Pustai recunoscând că riscul a fost mare pentru olteni să rateze obiectivul. bine, deocamdată nu este realizat, dar sunt şanse să fie îndeplinit situaţie în care Pandurii revine în luptă. „Am zis că dacă reuşim acele cinci puncte, mai putem vorbi despre acel obiectiv de cupe europene. Deocamdată mai avem două meciuri, să sperăm că o să-l îndeplinim”, spune Cristi Pustai. Şi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu este de aceeaşi părere. „Ne mai trebuie două puncte din următoarele două jocuri, dar eu sunt sigur că în meciul următor, acasă cu CFR Cluj, în faţa propriilor suporteri, echipa noastră va reuşi să deblocheze salariile și primele. Dacă obţinem şi cele două puncte, vor lua şi primele pentru acest meci, conform Regulamentului de Ordine Interioară”, a declarat şi Pârvulescu.

    Nu se teme de demitere

    Antrenorului Cristi Pustai i-a trecut glonţul pe la ureche, fiind la un pas să fie demis. Tehnicianul gorjenilor susţine că oricând poate fi dat afară, aşa că tot timpul joacă cu sabia deasupra capului. „De şapte ani, e un moment la care mă aştept oricând. Am mai trecut prin momente grele. De fiecare dată mi-am propus obiective pe termen scurt şi până acum le-am realizat. Şi la Mediaş am trecut printr-o perioadă mai grea şi am bătut Petrolul, am făcut egal cu CFR şi am făcut egal cu Pandurii la Târgu-Jiu, era tot aşa, o perioadă mai grea. Chiar dacă se spune că soluţia e continuitatea, noi trăim cu sabia deasupra capului”, spune Pustai.

    Erico după Eric ?

    În iarnă, Al Ahli l-a luat pe Eric de la Pandurii cu 1,3 milioane de euro. Arabii sunt tentaţi să mai cumpere un pandur, pe Erico da Silva. De data aceasta, gorjenii sunt decişi să ceară mai mult pe apărător, nici un cent sub 2 milioane de euro. „Nu este nicio ofertă concretă, ştim doar că există un interes din partea unui club pentru Erico da Silva. Sigur nu a semnat încă, informaţiile pe care le am sunt că îl urmăresc, îl monitorizează, dar încă nu ne-am aşezat la masa tratativelor cu oficialii acelei echipe. E o sumă mare pe care o vom cere pentru că e un jucător tânăr, de perspectivă, cu un fizic impresionant. Nu va fi o sumă mică, dar nu putem spune acum cât va fi ea. Erico a fost monitorizat, din câte am înţeles şi la meciul cu Dinamo a fost urmărit de cineva din tribună”, spune preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: