spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBălăeț rămâne în fruntea CSM Târgu Jiu

    Bălăeț rămâne în fruntea CSM Târgu Jiu

    Robert Bălăeț rămâne la conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, după ce Curtea de Apel Craiova a admis contestația Primăriei Târgu Jiu împotriva sentinței Tribunalului Gorj și a hotărât ca dosarul să fie trimis spre rejudecare.

    Dan Marinescu, unul dintre candidații respinși de la concursul pentru ocuparea funcției de director al CSM Târgu Jiu, a contestat în instanța de judecată modul de organizare a concursului. Instanța de contencios-administrat din cadrul Tribunalului Gorj i-a dat câștig de cauză și a dispus anularea concursului. Robert Bălăeț și Primăria Târgu Jiu au contestat măsura, iar Curtea de Apel Craiova a admis solicitările: „Admite recursurile. Casează în parte sentința recurată în ceea ce privește capetele de cerere neafectate de renunțarea la judecată și trimite cauza spre rejudecare la aceeași instanță sub aceste aspecte“, se precizează în hotărârea judecătorească.

    Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a comentat decizia instanței de judecată: „Se demonstrează că am avut dreptate, că am procedat corect. Am spus-o de nenumărate ori: acest club trebuie să stea departe de politicieni și trebuie condus de experți din lumea sportului! Avem de partea noastră rezultatele excepționale, avem interesul enorm și susținerea cetățenilor, iar acum avem și o decizie a instanței!“

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: