spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBălăeț: “Vor exista destul de multe testări pentru sportivi și pentru staff”

    Bălăeț: “Vor exista destul de multe testări pentru sportivi și pentru staff”

    Sportivii gorjeni, în așteptarea unui protocol care să le permită începerea campionatului. La CSM Târgu Jiu tinerii au început deja antrenamentele pentru ca în viitorul sezon să facă doar figuri frumoase.

    Conducerea Clubului susține că a finalizat toate negocierile, a semnat contractele și sportivii au început deja pregătirea. Robert Bălăeț susține că vor fi probleme cu banii dacă Ministerul Sănătății impune testări repetate pentru sportivi.“Suntem în linie dreaptă, așteptăm doar să se programeze campionatele. Am speranța că săptămâna asta se va scoate și protocolul cu Ministerul Sănătății și vom ști exact cum și când vom începe. La handbal este totul terminat, la baschet la fel, noi ne antrenăm și așteptăm doar semnalul din partea Ministerului Sănătății și al federației când o să înceapă campionatul. Ținând cont de bugetul pe care l-am avut, zic eu că am făcut echipe foarte bune și speranțele pentru sezonul acesta sunt mari. Depindem foarte mult de situația națională cu această stare de alertă și sper că nu crească foarte mult cheltuielile cu testările. În funcție de ce se va da de la minister vor exista destul de multe testări pentru sportivi și pentru staff. Atunci vom avea ceva probleme cu aceste testări, dar eu zic că o să găsim soluții. Am făcut și economii ca să ne putem desfășura activitatea și anul acesta. Noi ne-am făcut o grămadă de scheme, dar nu depinde de noi cum vor fi testai sportivii, ci de Ministerul Sănătății. Sper că săptămâna asta vor scoate un protocol, cum au scos și pentru fotbal. Eu sper să fie mult mai relaxat, în care să ne spună exact ce avem de făcut pentru a ne desfășura activitatea”.

    Pandemia strică planuri

    În ceea ce privește înființarea de noi secții, momentan Bălăeț a renunțat la idee. “Bineînțeles că această situație amână înființarea de noi secții. La sporturile de contact, de exemplu, încă nu s-a dat drumul. Vorbim de lupte și box. Atletismul este deja afiliat la ora asta, sper să le facem și pe celelalte, dar fiind această perioadă în care ei nu se antrenează, e cam dificil. Noi o să le înființăm, e clar, am promis că facem asta și o să o facem, dar nu știu cum își vor putea desfășura activitatea acești sportivi. La ora asta le este interzis la majoritatea și să facă antrenament, să participe la concursuri nici nu mai vorbim”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: