spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBani pentru sportul din Gorj

    Bani pentru sportul din Gorj

    Consiliul Județean Gorj sprijină și în acest an structurile sportive. Suma alocată pentru fiecare proiect depus poate varia între 10 mii și 30 de mii de lei, în funcție de necesitățile activităților sportive. Momentan, autoritățile județene sunt la faza de constituire a ghidului care va sta la baza finanțărilor nerambursabile.
    “Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile pentru domeniul sportiv se află deja lansat pe situl Consiliului Județean, în dezbatere publică, astfel că toți cei interesați, structurile sportive care doresc să depună cereri de finanțare, sunt rugați să consulte ghidul de la secțiunea “Dezbateri publice” de pe situl instituției noastre iar în perioada 2 iunie 11 iunie pot trimite propune recomandări pentru definitivarea acestui ghid pentru ca în următoarea ședință de Consiliul Județean să putem să îl supunem aprobării. Anul acesta suma alocată este de 150.000 RON iar valoarea pentru un proiect sportiv depus va fi între 10.000 RON și 30.000 RON”, a transmis Oana Paloș, purtător de cuvânt al CJ Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    1. Clubul Sportiv Pandurii Tg-jiu inca nu dispune de vestiar cu dusuri pentru sportivi. De cand a inceput constructia noului stadion si pana in prezent, sportivii nu au avut acces la vestiare si dusuri, si se pare ca nici in acest an nu vor beneficia de asa ceva. Mai multi sportivi sunt nevoiti sa se schimbe de echipament prin parcul central, prin masini, prin toalete. Doar o parte din sportivii care sunt cazati la hotel nu au aceasta problema, dar restul? Este inadmisibil, se doreste performanta, dar fara un minim de necesitati esentiale practicarii oricarui sport.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: