spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBanii, când vin banii la Pandurii!?

    Banii, când vin banii la Pandurii!?

    Situaţia devine din ce în ce mai încordată la echipă, Grig spune: „Sperăm să se rezolve în această săptămână şi din problemele financiare pentru că nu se poate merge la infinit cu această situaţie”

    Pandurii este ca un butoi mare care pluteşte anevoios, dar care este plin cu pulbere ce poate exploda în orice moment. Chiar dacă actualul şef al pandurilor, Narcis Răducan un conducător plătit regeşte cu mii de euro nu a făcut rost de banii necesari pentru salvarea echipei, cineva trebuie să facă şi lucrul acesta. În acest moment, Răducan mai este susţinut doar de Ion Călinoiu, cel care la fiecare meci îi face marcaj în lojă actualului şef de la Pandurii, însă asta nu asigură şi salvarea echipei din punct de vedere financiar. Pandurii se scufundă şi Grigoraş mai trage încă un semnal de alarmă. „Sperăm că atunci când va fi stadionul gata la Târgu-Jiu, să mai existe o echipă în acest oraş”, este mesajul dur al lui Grig. În acelaşi timp, Răducan parcă aşteaptă să mai treacă o lună, să mai ia un salariu baban şi de ce nu chiar şi nişte bonusuri financiare. În acest moment, Narcis Răducan pare să nu aibă pârghiile necesare pentru a redresa clubul din punct de vedere financiar, soluţia fiind în altă parte. Ceva trebuie făcut pentru ca fotbalul să nu moară în Gorj, altfel toţi vor plăti. Pe cv-ul Răducan va fi trecută o pată mare neagră, iar oamenii politici din Gorj vor avea de suferit la următoarele alegeri. Oricum, toată lumea este vinovată pentru ceea ce se întâmplă acum la echipă…

    sport-01-19

    Se gândesc şi la bani

    Jucătorilor de la Pandurii încă le mai arde să joace fotbal, dar se gândesc din ce în ce mai mult şi la partea financiară. La o adică cine vine la muncă şi să nu aştepte bani necesari pentru a-şi întreţine familia? Starea de spirit a jucătorilor este încă bună. „E adevărat, sunt nişte datorii la noi şi sperăm ca cei din conducere să le rezolve cât mai repede”, a declarat Marian Pleaşcă după meciul cu ASA Tg. Mureş. Şi Liviu Antal, jucător revenit recent la echipă trage un semnal de alarmă. „La noi sunt probleme cu banii. Sperăm să se rezolve cât mai repede. Echipa are nevoie de linişte, doar aşa jucătorii se pot gândi doar la fotbal” a subliniat şi Liviu Antal. În mod cert jucătorii aşteaptă rezolvarea acestor probleme financiare, însă sunt unii jucători care stau liniştiţi pentru că Răducan le-a garantat salariu cu drepturile tv. O strategie făcută de actualul şef al pandurilor doar în favoarea jucătorilor, aşa cum procedează tot timpul.

    Grigoraş resemnat?

    Nu doar jucătorii aşteaptă miracole în următoarea perioadă, ci şi antrenorul Petre Grigoraş. „Noi sperăm să se rezolve în această săptămână şi din problemele financiare pentru că nu se poate merge la infinit cu această situaţie”, a tras semnalul de alarmă, antrenorul Petre Grigoraş. Tot tehnicianul pandurilor susţine că semnalele nu sunt deloc pozitive. „Nimeni nu este optimist, iar când sunt alte probleme care te pot trage înapoi te poţi gândi şi la altceva. Trecem printr-o perioadă grea, sunt jucători care au restanţe mari, semnalele nu sunt pozitive, e normal să apară şi astfel de situaţii când echipa este blazată cu toate eforturile care le facem este posibil să joci la nesfârşit în astfel de situaţii. Sperăm ca cei care ne reprezintă în altă parte să scoată situaţia din această situaţie financiară”, a comentat Petre Grigoraş.

    Cazul Mrzljak, caz ciudat!

    De la bani a plecat şi situaţia cu Filip Mrzljak, jucător care efectiv a plecat de la echipă. „M-a surprins plecarea lui Mrzljak. A luat o decizie greşită din punctul meu de vedere. Din ce ştiu de la conducere nici nu au trecut 60 de zile la ultimul salariu. O să vedem ce se întâmplă, eu nu sunt un tip care să nu-l primesc dacă îşi doreşte să revină. Nu am încercat să vorbesc cu el, nu este menirea mea. Este treaba conducerii, ei trebuie să rezolve această problemă, singura mea treabă era să-l antrenez cât mai bine. Nu sunt genul să tai în carne vie şi dacă a făcut o greşeală să îi luăm capul. Sunt copii, au 23-24 de ani şi mai au şi ei fluturaşi prin cap”, a mai spus Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: