spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVin banii la Pandurii!?

    Vin banii la Pandurii!?

    Un milion de euro aşteptaţi în conturile pandurilor

    Bugetul anunţat al echipei Pandurii este de 5,5 milioane de euro pentru acest sezon. În acest moment, gorjenii nu se laudă cu prea mulţi bani în cont, dar în zilele ce vor urma aşteaptă circa un milion de euro din tranzacţii cu jucători. Este vorba de bani în urma a trei transferuri, Pintilii, Eric şi Breeveld. În cazul în care nu vor primi banii, oficialii de la Pandurii sunt decişi să reclame la FIFA părţile care nu se ţin de cuvânt…

    Steaua dă grosul

    Atunci când l-a cedat la Steaua, Pandurii a păstrat un procent de 25% din vânzarea ulterioară a lui Mihai Pintilii. Aşa se face că după ce mijlocaşul a plecat în Arabia, partea de bani care li se cuvine pandurilor e de 500 de mii de euro plus tva. Deocamdată, arabii nu au virat banii Stelei, şi de aceea nici bucureştenii nu au virat banii pandurilor. Totuşi, oltenii au notificat Steaua, însă bucureştenii la rândul lor au notificat echipa arabă şi aşteaptă semnale. Tot steliştii mai trebuie să vireze echipei gorjene banii şi de pe urma transferului lui Nicandro Breeveld. În aceste zile, gorjenii speră să încaseze peste 300 de mii de euro din prima tranşă de pe urma acestui transfer. Întreaga afacere cu Steaua de pe seama transferului lui Breeveld se cifrează la 500 de mii de euro plus un procent de 25% din vânzarea ulterioară a jucătorului.

    Arabii n-au dat banii pe Eric

    În iarnă, gorjenii l-au cedat la Al Ahli pe Eric de Oliveira pe 1,3 milioane de euro. Milionul a fost trimis în contul pandurilor, însă arabii mai au de peste 250 de mii de euro. Ei bine, acestei sume se adaugă şi penalităţi de plată pentru întârzieri, târgujienii notificându-i de trei ori pe arabi că nu au dat ultima tranşă din acel transfer. Cei de la Al Ahli trebuiau să dea banii de 45 de zile, iar dacă nu o vor face până la finalul săptămânii, Pandurii va deschide un proces la FIFA pentru recuperarea banilor plus penalităţi.

    Reclamaţi la comisii

    Din banii care vor veni de la arabi, târgujienii trebuie să achite şi la Gaz Metan Mediaş o parte din ei. Ardelenii deja i-au reclamat la comisii pe gorjeni, însă târgujienii sunt în situaţia Stelei în cazul Pintilii aşteptând banii de la arabi. „Deocamdată aşteptăm”, a comentat sec Mihai Prunariu, preşedintele pandurilor.

    Au şi datorii mari

    Atunci când vor fi viraţi banii, cei de la Pandurii trebuie să se apuce să achite din datorii. Pe lângă banii care trebuie daţi la Gaz Metan Mediaş, cei de la Pandurii mai au de dat bani şi la jucători. În mod special unuia care nu mai este la echipă, Thiago Tremonti având de încasat suma de 270 de mii de euro. Jucătorul a fost dat afară de Marin Condescu deşi mai avea contract cu echipa olteană, brazilianul a mers la FIFSA unde a deschis proces echipei gorjene, iar sentinţa i-a fost favorabilă lui Tremonti. Acesta ar trebui să primească 2700 de mii de euro cu penalităţi cu tot, însă oficialii pandurilor au negociat cu jucătorul şi s-a ajuns la o înţelegere prin care trgujienii să-i dea jucătorului 160 de mii de euro în două tranşe.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: