spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBărăgan și Berca rămân la echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Bărăgan și Berca rămân la echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Jucătorii Bărăgan și Berca vor juca și în sezonul următor la echipa de handbal CSM Târgu Jiu.

    Tânărul baschetbalist Andrei Bărăgan va evolua și în sezonul 2022-2023 pentru echipa pregătită de Claudiu Alionescu. La ora actuală, Andrei Bărăgan, jucător care poate evolua pe pozițiile 1 și 2, este cel mai tânăr component din lotul echipei din Târgu Jiu. Acesta a debutat anul trecut în Liga Națională, în tricoul CSM Târgu Jiu.

    „Am decis să rămân acasă, la Târgu Jiu, și pentru sezonul următor. Sper că va fi un sezon cu multe succese pentru echipa noastră, dar și pentru mine, pe plan individual.
    Pentru următorul sezon îmi doresc să am o evoluție constantă și să joc meci de meci, pentru a demonstra că sunt printre cei mai buni tineri jucători din Liga Națională. Îmi doresc să fac tot ce e mai bun pentru echipă și sper ca anul acesta să avem un sezon cât mai bun și să reușim să intram în play-off“, a spus tânărul baschetbalist pentru site-ul clubului CSM Târgu Jiu.

    „Va fi un alt campionat“

    Oficialii clubului gorjean au semnat prelungirea contractului și cu Alexandru Berca. Baschetbalistul gorjean este la CSM Târgu Jiu din primul sezon din istoria clubului și va bifa cel de-al patrulea sezon consecutiv pentru echipa gorjeană. Alex a semnat pentru încă un sezon cu echipa antrenată de Claudiu Alionescu. „Am semnat prelungirea contractului și am ales să rămân acasă și să joc încă un sezon pentru CSM Târgu Jiu. Sezonul trecut a fost unul în care am avut un început mai greu de campionat, un sezon în care au fost multe momente bune dar și momente mai puțin bune, dar nu vreau să mă mai raportez la ce a fost în trecut. Vreau să privesc doar în față, de aici înainte. Va fi un alt campionat, sper să începem bine și să ne îndeplinim obiectivele. Principalul obiectiv pentru acest sezon este să îmi ajut echipa să obțină cât mai multe victorii în urma unor evoluții productive și consistente, apoi să fiu capabil de decizii bune și sper să fie un campionat în care să mă autodepășesc“, a spus Alexandru Berca.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: