spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBaraj de foc pentru Gilortul

    Baraj de foc pentru Gilortul

    Gorjenii au pierdut două baraje la rând, urmează al treilea ?

    Campioana judeţului Gorj, Gilortul Cărbuneşti are meci greu sâmbătă la Sibiu contra echipei campioane a judeţului Sibiu, FC Hermannstadt. Va fi un duel care se va desfăşura în dublă manşă, prima parte a duelului va avea loc la Sibiu, iar returul la Tg. Cărbuneşti săptămâna viitoare. La prima vedere, sibienii par să fie favoriţi, chiar dacă nu există un argument solid la această înclinare a balanţei.

    sport-02-17

    Ştiu ce-i aşteaptă

    Antrenorul echipei Gilortul, Mihai Dinu, cunoscut în lumea fotbalului sub numele de Gimi spune că echipa lui nu va fi ciuca bătăilor la acest baraj. „Suntem pregătiţi de luptă. Mergem la Sibiu să facem o figură frumoasă, să ne jucăm şansa”, spune „Gimi”. Acesta merge mai departe şi susţine că are informaţii preţioase din tabăra adversă, aşa că ştie la ce se aşteaptă. „Le ştiu echipa. Pot spune că au o echipă bună, tânără, o echipă care a făcut şi şase transferuri pentru Liga a 3-a. Ei au luat jucători să aibă echipă bună încă de pe acum pentru Liga a 3-a, însă nu le va fi uşor cu noi”, spune antrenorul celor de la Gilortul.
    Sibiul nu are nicio echipă în primele trei eşaloane fotbalistice ale ţării, aşa că nou înfiinţata echipă din Sibiu încearcă să readucă Sibiu pe harta fotbalului românesc. Aşa că la meciul de sâmbătă de la Sibiu sunt aşteptaţi mulţi suporteri sibieni pentru a susţine echipa locală în cursa pentru Liga a 3-a.
    Trebuie spus că această echipă, FC Hermannstadt a galopat în Liga a 4-a în judeţul Sibiu reuşind victorii pe linie, însă pare că şi nivelul fotbalistic nu ar fi unul prea ridicat în acel campionat.

    Merg la luptă

    Dacă cei de la Sibiu au făcut achiziţii încă de pe acum cu scopul de a-i folosi pe jucători la meciurile de baraj, la Cărbuneşti situaţia stă exact invers. „Nouă ne-au plecat câţiva jucători. Asta este, sper să nu fie o problemă. Cei care au rămas sunt îndârjiţi şi decişi să facă două meciuri bune. Mă repet, celor de la Sibiu nu le va fi deloc uşor cu noi, o să transpire mult. Nu o să se mai întâmple ce a fost în trecut, garantat vom da totul pe teren astfel încât să reuşim rezultate bune şi prestaţii reuşite”, a mai punctat Mihai Dinu.

    Merg şi la Liga a 3-a

    În plus, antrenorul celor de la Gilortul spune că a primit garanţii din partea celor care susţin financiar echipa că în cazul în care echipa gorjeană va promova, atunci se vor găsi şi resurse pentru ca proiectul să continue la Liga a 3-a. „Fiţi convinşi că ne vom bate pentru promovare. Am şi discutat cu oamenii care ne susţin şi mi s-a spus clar că se vor face eforturi ca acest proiect să continue şi la Liga a 3-a”, a mai punctat Dinu.

    Returul e săptămâna viitoare

    Barajul pentru promovare la Liga a 3-a se joacă în dublă manşă. În urma tragerii la sorţi s-a stabilit ca manşa tur să se joace la Sibiu, iar meciul decisiv la Cărbuneşti. Primul joc, cel de la Sibiu va începe sâmbătă de la ora 18.00 pe Stadionul Municipal din Sibiu, urmând ca returul să se joace sâmbăta viitoare la Cărbuneşti de la aceeaşi oră. Cine va fi mai bun în urma dublei manşe îşi va câştiga dreptul de a juca la anul în Liga a 3-a.

    „Mergem la luptă. Nu vom face niciun pas înapoi în această bătălie. Jucătorii sunt capacităţi, la o adică şi ei au tot două picioare şi o inimă la fel ca şi noi. Credeţi-mă, îmi doresc din tot sufletul să promovăm, ar fi al doilea cel mai fericit moment din viaţa mea, primul fiind naşterea fiicei mele”, Mihai Dinu, antrenor Gilortul Cărbuneşti

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: