spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBarajul, o formalitate pentru Energia!

    Barajul, o formalitate pentru Energia!

    Salvare fără glorie: Energia a evitat retrogradarea după două victorii cu echipe modeste

    Hsport-02andbaliştii de la Energia au reuşit două mari victorii. A se citi ironia din frază. Realistic vorbind se poate spune că Energia a evitat o ruşine uriaşă prin evitarea retrogradării. Şi cam atât. Faptul că o echipă în care s-au pompat bani grei şi care este aproape cu salariile la zi a ajuns să se bată la evitarea retrogradării este o ruşine pentru cei carte au dus echipa în acest hal. Jucătorii şi antrenorul au marea vină, aşa că tot ei au încercat şi au reuşit să scoată petele urâte de pe batista ce a rămas în continuare pătată. Energia s-a salvat de la retrogradare şi atât. Concluzia pentru acest sezon a tras-o şeful secţiei de handbal, Doru Geamănu: „Acum nu mai contează ce a fost cu bune şi rele, important ce vom face de acum încolo”, a spus Geamănu.

    Victorii fără dubii

    Norocul Energiei este că adversarele de la turneul de baraj chiar sunt slabe. Nici CSM Focşani şi nici CSM Satu mare nu sunt echipe valoroase, nu sunt echipe care să pună probleme. Diferenţa este mare între Energia şi cele două echipe prezente la baraj, la fel de mare ca şi diferenţa dintre banii gorjenilor şi ai adversarelor.

    Era un miracol pentru una din cele două echipe să promoveze în Liga Naţională în dauna Energiei, în timp ce pentru gorjeni era un adevărat coşmar, tragedie strict sportivă. Însă, buturugile mici nu au răsturnat carul mare al Energiei, aşa că gorjenii au câştigat ambele meciuri de la turneul de baraj. A fost o primă victorie cu 36-24 în faţa celor de la CSM Satu Mare şi apoi 39-26 în faţa celor de la CSM Focşani. „„A fost ceea ce ne aşteptam, două echipe mult, mult sub nivelul Ligii Naţionale. Două meciuri fără probleme, o formalitate. De luni ne concentrăm ce vom face anul viitor. Se intră în vacanţă, pe 4 iulie este programată reunirea lotului, şi pentru că anul acesta sezonul va începe mult mai devreme, pe 19 august fiind Super Cupa României unde probabil vom juca cu Minaur, iar pe 23 august începe sezonul, şi noi trebuie să începem mai devreme decât de obicei”, a spus Dori Geamănu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: