spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBărbuţ la Pandurii

    Bărbuţ la Pandurii

    Mijlocașul Cristian Bărbuț și-a găsit echipă. Retrogradat cu ACS Poli Timișoara în liga a doua la finalul stagiunii precedente, jucătorul timișorean de 21 de ani va evolua în sezonul viitor la Pandurii Târgu-Jiu și a plecat deja în Slovenia, acolo unde se va alătura lotului gorjean.

    sport-03-28

    După ce a fost dorit de aproape toate grupările din Liga 1, Cristian Bărbuț va merge în cele din urmă la Pandurii Târgu-Jiu, formație care a încheiat play-off-ul ediției trecute de campionat pe locul 3. Bărbuț va ajunge sub formă de împrumut la fosta echipă a lui Edi Iordănescu, gorjenii urmând să plătească 100.000 de euro Timișoarei până la finalul lui ianuarie 2017, dacă vor să-l transfere definitiv pe fotbalistul de bandă dreaptă. Bărbuț a fost dorit mai întâi de Dinamo, care l-a vrut la pachet cu Ovidiu Popescu, însă oferta trupei din Ștefan cel Mare a fost refuzată de Cristi Opria, agentul celor doi. Popescu a ajuns în cele din urmă la Steaua, echipă care a refuzat însă să-l ia și pe Bărbuț.

    Apoi au apărut informații că Astra ar negocia pentru transferul fotbalistului de 21 de ani. Și Rapidul a fost interesată de Bărbuț, dar și FC Voluntari. În ambele cazuri, antrenorii au fost cei care au insistat pentru jucătorul timișorean, atât Dan Alexa cât și Florin Marin cunoscând jucătorul din perioada în care au pregătit formația de pe Bega.

    34 de meciuri a disputat Bărbuţ în sezonul trecut, în care a marcat un gol şi două pase decisive.

    SURSA: DIGI SPORT

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: