spot_img
5 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBaschetbalist transferat de CSM Târgu Jiu din prima ligă din Georgia

    Baschetbalist transferat de CSM Târgu Jiu din prima ligă din Georgia

    CSM Târgu Jiu a demarat campania de transferuri pentru noul sezon competițional 2021-2022. Oficialii clubului gorjean au parafat primul transfer din această vară, cel al americanului Brandon Sly, care a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană.

    „Așa cum au anunțat și eurobasket.com, dar și alte site-uri de specialitate, Brandon Sly este primul jucător transferat de CSM Târgu Jiu. Baschetbalistul american vine din prima ligă a Georgiei, unde a jucat sezonul trecut pentru Tbilisi State University, în Superleague Georgia.

    În vârstă de 25 de ani, Brandon Sly măsoară 1.80 metri și este un jucător de poziția 1. În NCAA a jucat pentru Adams State Grizzlies, în sezonul 2017/2018, apoi a trecut la profesioniști. Primul sezon la nivel profesionist pentru Sly a fost la gruparea Vera, tot din Georgia. Conform eurobasket.com, în stagiunea 2020/2021 la TSU Tbilisi, fundașul american a avut medii statistice de 18.2 puncte, 6.1 recuperări, 4.9 pase decisive și 1.5 intercepții în 22 de partide“, este prezentarea făcută pe site-ul csm.ro.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: