12.5 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 6, 2022
AcasăSportBaschetbalistul american Carl David Dylan, încă un sezon la CSM Târgu Jiu

Baschetbalistul american Carl David Dylan, încă un sezon la CSM Târgu Jiu

Baschetbalistul american Carl David Dylan va evolua şi sezonul următor pentru CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu şi-a asigurat serviciile pivotului american, care a semnat un nou angajament cu clubul gorjean valabil pentru ediţia de campionat 2022-2023.

În vârstă de 24 de ani, baschetbalistul înalt de 2.11 metri va bifa al doilea sezon la Târgu Jiu. Dylan a sosit la CSM pe parcursul ediţiei trecute de campionat, în partea a doua a sezonului. Pivotul american a debutat în echipa pregătită de Claudiu Alionescu, pe teren propriu, cu CSU Sibiu, într-un meci din etapa 22-a din LNBM.

„Înainte de a ajunge la CSM Târgu Jiu, baschetbalistul originar din Alma, Michigan, a jucat 4 ani la IPFW, în perioada 2017-2021, o universitate NCAA Divizia 1 situată în Fort Wayne, Indiana. În 2021, Carl Dylan a luat drumul Europei şi a poposit în campionatul din Bosnia, acolo unde şi-a început cariera profesională la KK Promo Donji Vakuf. A stat până la începutul lui 2022 în prima ligă bosniacă, după care a venit oferta din România, iar Dylan s-a alăturat echipei din Târgu Jiu, aici fiind la primul contact cu baschetul românesc“, se arată pe site-ul clubului.

„Este una dintre cele mai bune variante pe care le puteam alege”

„Mă bucură faptul că am ajuns la o înțelegere și cu Carl Dylan. Este un jucător despre care eu cred că sezonul trecut nu și-a arătat întregul potențial pe care-l are, pentru că el este un jucător versatil, cu o bună calitate fizică. Cred că s-a obișnuit cu campionatul din România și cu ceea ce înseamnă CSM Târgu Jiu și asta cu siguranță este un plus. La momentul actual și la posibilitațile noastre cred că este una dintre cele mai bune variante pe care le puteam alege”, a precizat Claudiu Alionescu, antrenorul echipei de baschet CSM Târgu Jiu.

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu l-a transferat pe cel mai bun marcator al primei ligi olandeze

0
Oficialii grupării gorjene au ajuns la o înțelegere cu baschetbalistul american Xavier Cannefax. Acesta a...

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, eliminată din Cupa României

0
Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a cedat și în cel de al doilea meci...

CSM Târgu Jiu a debutat cu stângul în Liga Națională de Baschet

0
CSM Târgu Jiu a pierdut meciul de debut din prima etapă a noului sezon din...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!