8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSportBaschetul juvenil revine sub panou

Baschetul juvenil revine sub panou

După o pauză de mai bine de un an, baschetul juvenil revine sub panou. Secția de baschet a CSM Târgu Jiu, coordonată de expertul sportiv Adrian Roșu, s-a înscris în campionatele juvenile cu trei echipe.

La feminin, CSM Târgu Jiu va intra în competiții cu echipele de U16 și U13, iar la masculin cu echipa de U16. La categoria U16 feminin, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa B, din care mai fac parte Sportul Studențesc București și CSS Nr. 5 Paldors București.

La categoria U16 masculin, CSM-CSS Târgu Jiu a fost repartizată în Seria G, serie din care mai fac parte CSS Craiova, ACS Îngerii Băniei Craiova şi ACS Champions Craiova. Meciurile se vor disputa în Sala Sporturilor, dar şi în Sala Litovoi, la finalul lunii, pe 27 şi 28 februarie.

Grupa de U13 feminin a CSM Târgu Jiu va evolua, tot la finalul săptămânii, în cadrul unui turneu care se va desfășura la București. Expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu, Adrian Roșu, a vorbit despre revenirea baschetului juvenil sub panou și despre obiectivele echipelor de juniori. “Așteptam de mult să începem activitatea și la juniori. A trecut mai bine de un an de la ultimul meci al juniorilor clubului nostru și așteptăm cu nerăbdare să intrăm din nou în competiție. Eu sunt fericit pentru că în sfârșit am reușit să demarăm și aceste competiții. Pentru sportivi cred că această revenire ar trebui sa însemne doar o fericire imensă, pentru că vor simți din nou competiția și se vor putea bucura de acest sport minunat. Antrenorii, cu siguranță se bucura și ei, pentru că văd din nou fericirea și emoțiile copiilor pe teren și nimic nu poate fi mai îmbucurător. Totodată, și ei simt competiția și acumulează experiență pentru a crește ca antrenori. Pentru mine, personal, această revenire a competițiilor oficiale înseamnă libertatea copiilor de a practica acest sport într-un cadru organizat, crearea unei unități în rândul echipelor, cu trăiri emoționale de extaz și agonie. Eu voi încerca să organizez lucrurile în așa fel încât bucuria copiilor de a juca baschet să nu fie afectată și totul să se desfășoare în cele mai bune condiții”. Zâmbete În privința obiectivelor, acesta nu au fost încă stabilite. “Nu cred că avem nevoie de un obiectiv, având în vedere situația în care ne aflăm. Ne bucurăm din suflet că, în sfârșit, competiția la nivel juvenil a fost reluată și că orele muncite la antrenamente, atât de sportivi, cât și de antrenori, pot fi puse la test. Obiectivul nostru principal este să vedem zâmbetul pe fața copiilor si să-i vedem că practică sportul din plăcere”, a mai transmis Roșu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -